Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Miss Ellie, magarul uriaș: Are 2 metri și jumătate, iubește copiii și morcovii

Miss Ellie, magarul uriaș: Are 2 metri și jumătate, iubește copiii și morcovii

Un măgar uriaş, înalt de aproape 2 metri şi jumătate, i-a uimit pe specialişti şi pe vizitatorii unui parc tematic din Anglia. Dimensiunile sale îi fac pe copiii şi pe părinţii care frecventează ferma din nordul ţării să creadă că au de-a face cu o specie diferită de patruped.

Crescătoria adăposteşte mai multe specii de măgari, cei mai cunoscuţi fiind Pepe, un măgăruş de Andaluzia şi Pauline, un exemplar adus din Franţa. Există şi aşa numiţii "zi-donks", exemplare cabaline obţinute prin încrucişarea dintre măgarul clasic şi zebre. Dar, Miss Ellie, este un exemplar aparte. Deşi face parte din specia de măgari uriaşi, dimensiunile sale i-au determinat pe medicii veterinari să pronosticheze că nu va avea o viaţă lungă. Miss Ellie, însă, este o măgăriţă perfect sănătoasă şi iubeşte copiii mici şi morcovii.

"E uriaş!”, "Nici nu-ţi vine să crezi că e un măgar. Uimitor! E de necrezut cât de mare este!," sunt numia câteva dintre reacțiile amuzate ale celor care o văd.

Specialiştii de la Londra consideră că este absolut normal să apară animale care să iasă din normele rasei, iar omul este cea mai bună comparaţie din acest punct de vedere. Totuşi, ei au atras atenţia că este nevoie de un regim alimentar special pentru Miss Ellie, care ar putea avea probleme cu articulaţiile dacă nu primeşte vitaminele de care are nevoie. Oricum, un măgăruş normal este total eclipsat de Miss Ellie.

Măgarul este un animal de companie foarte popular în Anglia, după ce filmul de animaţie Shrek a fost difuzat în lumea întreagă. Donkey, măgăruşul vorbitor, i-a cucerit pe englezii care au proprietăţi la ţară, acolo unde pot fi zărite multe asemenea exemplare aflate în regim de semi-libertate.

Miss Ellie, un măgar de doi metri și jumătate
Embed:

Citeşte mai multe despre:   copii,   Anglia