Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mister Gay Europe aduce cei mai frumoşi homosexuali la Braşov

Mister Gay Europe aduce cei mai frumoşi homosexuali la Braşov

Ediţia din 2011 a concursului Mister Gay Europe va fi organizată în România, iar între 13-17 aprilie, Braşovul va găzdui coloratul eveniment, scrie Libertatea.

Faptul că cei mai frumoşi homosexuali se vor întrece pentru trofeu la noi în ţară, l-a mâniat pe protopopul Braşovului, Dănuţ Benga, care condamnă aceste orientări sexuale şi spune că autorităţile nu ar trebui să accepte organizarea unui astfel de eveniment în România.

“Din punct de vedere religios, e împotriva firii. Ştiţi foarte bine atitudinea Bisericii faţă de homosexualitate: e o boală şi noi o tratăm. Dacă vin la spovedanie, încercăm să-i vindecăm prin rugăciune şi post. Dacă omul nu vine, nu poţi să-l obligi. E un păcat împotriva firii şi se va răzbuna pe noi toţi. Cetăţile Sodoma şi Gomora au pierit tocmai din cauza asta ”, a spus protopopul Benga, citat de sursă.

Potrivit spuselor lui, atragem toate relele, prin tolerarea acestor comunităţi.

“Patriarhia Română consideră inoportună orice manifestare prin care sunt negate, direct sau indirect, identitatea, integritatea şi demnitatea familiei creştine tradiţionale şi valorile etice morale ale societăţii”, a mai spus protopopul.

De asemenea, membrii filialei Braşov a Noii Drepte spun că vor organiza un marş pentru a împiedica evenimentul homosexualilor.

Citeşte mai multe despre:   homosexuali,   Stiri Brasov