Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Da, e adevărat, a apărut: Misterul din cazul Elodia Ghinescu a fost rezolvat oficial: Unde a dispărut fosta avocata...

Da, e adevărat, a apărut: Misterul din cazul Elodia Ghinescu a fost rezolvat oficial: Unde a dispărut fosta avocata...

Un articol de: B1.ro - 03 Noi 2018, 12:30
Da, e adevărat, a apărut: Misterul din cazul Elodia Ghinescu a fost rezolvat oficial: Unde a dispărut fosta avocata... Monden

Cazul Elodiei Ghinescu este unul care a rămas învăluit în mister, deşi Cristian Cioacă este momentan la închisoare, acuzat fiind că şi-a ucis soţia, scrie Antena1.

Trupul Elodiei nu a fost găsit niciodată, dar anchetatorii au emis o ipoteză care ar explica lipsa cadavrului. Aceştia au ajuns la concluzia că trupul femeii a fost secţionat în baia din locuinţa celor doi. 

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet și un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus al concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat și perete.”, a mai spus comisarul şef Vasile Viorel.

Totodată, oamenii legii au conchis că este foarte probabil ca arma crimei să fie pistolul fostului poliţist.

„Este cert ca a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cutit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca arma de foc.” , a explicat comisarul. 

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu,   Cristian Cioaca_1