Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mitul din spatele celui mai negru copil din lume: Există sau nu? Adevărul a ieșit la iveală! (FOTO)

Mitul din spatele celui mai negru copil din lume: Există sau nu? Adevărul a ieșit la iveală! (FOTO)

Un articol de: - 27 Apr 2017, 13:38
Mitul din spatele celui mai negru copil din lume: Există sau nu? Adevărul a ieșit la iveală! (FOTO) Monden

Imaginile care au circulat recent pe Internet a îngrozit pe toată lumea. Ceea ce se spune a fi cel mai negru copil din lume, născut în Africa, nu este decât o păpușă. Ochii complet negri, fără circumferința albă și unghiile de aceeași culoare sunt o dovadă clară în acest sens. În plus, deși nu s-a descoperit sursa fotografiei care a făcut înconjurul lumii, artista Lilah Pearsons a anunțat că este una dintre creațiile ei, conform Snopes.

Cu toate acestea, copilul cu cea mai neagră piele din lume, ar părea că există. O a doua fotografie a apărut, ca o coincidență sau nu, în Africa de Sud. Copilul apare împreună cu un bărbat alb și este mult mai mare, stând singur în picioare. Alte informații privind locul în care a fost făcută fotografia sau cine este micuțul, nu există. Informațiile privind înscrierea copilului în cartea recordurilor sunt, de asemenea, false. Guiness Book a dat menționat că nu au un astfel de record înscris, informează SocialTrends.

A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   copil,   Africa