Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Moartea lui Diego Maradona putea fi evitată: „A căzut și s-a lovit la cap. Dacă ar fi fost internat, azi Maradona ar fi în viață"

Moartea lui Diego Maradona putea fi evitată: „A căzut și s-a lovit la cap. Dacă ar fi fost internat, azi Maradona ar fi în viață"

Un articol de: Andrei Vlad - 30 Noi 2020, 18:55
Moartea lui Diego Maradona putea fi evitată: „A căzut și s-a lovit la cap. Dacă ar fi fost internat, azi Maradona ar fi în viață" Monden

Noi dezvăluiri cutremurătoare despre Diego Maradona au ajuns în spațiul public. După ce infirmiera care îl supravegehea a fost acuzată că a mințit în declarația procurorilor, avocatul familiei a vorbit în presă despre un accident pe care l-a avut fostul fotbalist, cu puțin timp înainte de a deceda. De asemenea, aceasta a subliniat faptul că internarea într-o unitate sanitară l-ar fi salvat pe argentinian. 

„Cu câteva zile înainte să moară, Maradona a căzut și s-a lovit la cap. Nu a fost ceva grav, s-a lovit în partea opusă celei  care fusese operat.

Dar nimeni nu a sunat la spital, nimeni nu a cerut să i se facă o tomografie, probabil pentru că așa a cerut Maradona.

Dar el nu mai era capabil să ia decizii. Avea puls ridicat, 109 de bătăi pe minut deși rata normală nu depășește 80 de bătăi pe minut. Putea fi îngrijit într-o clinică de lux, însă a fost dus într-un loc lipsit de orice facilități mediale. Dacă ar fi fost internat, azi Maradona ar fi în viață", a dezvăluit avocatul Rodolfo Baque.

 

Psihiatrul și fiicele lui Maradona, responsabil de administrarea medicamentelor

 

Avocatul familiei lui Maradona a precizat că infirmiera nu a avut acces la fostul fotbalist în locuința din Tigre, Argentina. 

„Pacientul nu dorea să o vadă pe clienta mea, stătea închis într-o cameră. Cel care se ocupa era medicul psihiatru, el administra medicamentele sau fiicele lui.

Timp de 10 zile, infirmiera a intrat o singură dată în camera unde era Maradona", a mai declarat avocatul. A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Diego Maradona,   fotbal