Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Moartea mamei surorilor Gabor, învelită în mister: Pe piatra care a ucis-o apare chipul unui diavol

Moartea mamei surorilor Gabor, învelită în mister: Pe piatra care a ucis-o apare chipul unui diavol

Localnicii din Polovragi au ajuns în culmea disperării. Aceştia susţin că moartea mamei Monicăi Gabor, Veronica Bulai  nu a fost un lucru curat. Oamenii susţin că un diavol apare pe piatra care a ucis-o pe mama Monicăi Gabor, scriu jurnaliştii de la Wow Bizz.

După moartea suspectă a Veronicăi Bulai, apar tot mai multe semne că în spatele tragicului accident există forţe mai presus de înţelegera umană. Mama Monicăi Gabor a plecat săptămâna trecută din Bacău la Mănăstirea Polovragi în judeţul Gorj pentru a vizita şi pentru a se ruga în locul respectiv.

Există însă multe aspecte ce ţin de misticism care ar putea explica moartea fulgerătoare a Veronicăi Bulai. Localnicii susţin că totul a început din ajunul morţii, atunci când Veronica Bulai a încălcat un blestem care interzicea femeilor să pătrundă la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea. 

În plus, jurnaliştii de la Wow Bizz au descoperit un amănunt şi mai straniu. Pe bolovanul de 7 kilograme care a lovit o pe Veronica Bulai apare foarte clar chipul unui diavol. Imaginea este una stilizată în care necuratul apare aşa cum este descirs în folclor cu barba ascuţită şi cu două coarne. Mai mult, craniul acestuia pare lovit sau zdrobit în partea stângă. Pe imaginile suprinse de jurnalişti se mai poate observa o mână cu cinci degete care coboară ameninţătoare de undeva din partea de sus.

De altfel la apropae o săptămână după accident, oamenii din partea locului sunt convinşi că ceea ce s-a întamplat la Polovragi nu e deloc lucru curat şi au început sa evite drumul morţii, pe care acum mai circulă mai mult turişti.
Citeşte mai multe despre:   Monica Gabor,   moarte,   Ramona Gabor