Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Momente CUTREMURĂTOARE pentru Laura Cosoi: 'Da, am fost nedorită, clar, de anumite persoane'

Momente CUTREMURĂTOARE pentru Laura Cosoi: 'Da, am fost nedorită, clar, de anumite persoane'

Un articol de: B1.ro - 10 Aug 2018, 16:41
Monden

Laura Cosoi este astăzi o femeie împlinită, dar până a ajunge la un echilibru în viața personală, vedeta a trecut prin momente grele.

„Mi-am dat restart în numele iubirii. Am plecat de unde nu îmi era bine. Am lăsat multe lucruri în urma, pe care le-am construit în mulți ani. Pur si simplu am lăsat totul, toată viața mea cu tot, cu ce nu ar lăsa poate nicio altă femeie, ca să pot să fiu iubită și să iubesc, ca să pot să simt că trăiesc și că exista un om care chiar poate să îmi ofere ce am nevoie în viața asta, fără menajamente”,  a povestit celebra blondă într-un interviu pentru Andreea Raicu.

Laura Cosoi spune că s-a simțit nedorită în iubire, neiubită șia  fost chiar abandonată.

„Da, am fost nedorită, clar, de anumite persoane. Am fost o prezență incomodă, nu știu cât de nedorită. Chiar și asta, faptul că persoana respectivă credea că nu sunt ce trebuie pentru cine credea ea, că s-ar potrivi mai bine în alta formulă, m-a ajutat. Atunci nu am înțeles și tot timpul mă întrebam de ce face lucrul acela, de ce vorbește așa sau de ce se exprimă așa. In timp mi-am dat seama că nu pot decât să-i mulțumesc. Probabil, dacă aș fi fost prea dorită, aș fi fost în continuare acolo, blocată într-o situatie care nu îmi făcea bine. Pe mine m-a ajutat foarte mult atitudinea și ce s-a întâmplat, conjunctura, ca să spun așa, ca să pot să-mi dau seama că într-adevar e mai bine altfel decât credeam eu. Nu am urât niciodată pe cineva, dar nu înțelegeam de ce cineva se poate purta urât sau nerespectuos cu o persoana care, din punctul meu de vedere, nu fpcuse rău nimanui. Cu siguranță tot răul a fost spre bine, altfel eu eram blocată într-o nefericire. Eu pot acum să mă rog și să-i mulțumesc. I-am mulțumit după aceea”, a mai declarat Laura pentru www.andreearaicu.ro.

Citeşte mai multe despre:   Laura Cosoi,   Andreea Raicu
 
 
 
Loading...