Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Momentul în care o tânără a leșinat după ce a fost strangulată din greșeală de un fost jucător de fotbal american

Momentul în care o tânără a leșinat după ce a fost strangulată din greșeală de un fost jucător de fotbal american

Un articol de: B1.ro - 06 Dec 2018, 12:37
Momentul în care o tânără a leșinat după ce a fost strangulată din greșeală de un fost jucător de fotbal american Sursă foto: Daily Mail Monden

O tânără a leșinat într-un local din Cardiff, Marea Britanie, dupa că bucatarul a îmbrățișat-o prea puternic în zona gâtului, relatează Daily Mail.

Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri de Craciun, la care luau parte angajații localului. Printre aceștia se numărau Molly Phillips, managerul localului în vârstă de 24 de ani, și bucatarul, un fost jucător de fotbal american.

REPEDE CLICK AICI: SCANDAL URIAȘ! AU APĂRUT POZELE CU LIDIA BUBLE GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN E DISPERAT! (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Sursă foto: Facebook / Molly Phillips

REPEDE CLICK AICI: TOȚI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIȚI! S-AU PUBLICAT POZELE CU RALUCA BĂDULESCU DEZBRĂCATĂ COMPLET! E CEVA... (FOTO FĂRĂ PREJUDECĂȚI)

A doua zi, femeia a observat că are o ușoară paralizie facială însoțită de tresăriri musculare incontrolabile. Crezând că a suferit un atac cerebral s-a dus la doctor, care i-a spus că, cel mai probabil, leziunile ei se datorează ori unei deprivări de oxigen, ori unor leziuni la nivelul nervilor.

REPEDE CLICK AICI: DANIELA S-A DEZBRĂCAT COMPLET LA 50 DE ANI... NICI ÎN VISELE TALE NU ÎȚI IMAGINAI CĂ ARATĂ AȘA... (POZE FIERBINȚI)

În acelați timp, a aflat de la doctori cî leziunile ar putea sî aibî un impact pe termen lung mai serios decât se estimase inițial, însă când a ridicat această problemă șefilor ei, i s-a spus "să treacă peste episod".Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

REPEDE CLICK AICI: MARIANA MOCULESCU A APĂRUT COMPLET DEZBRĂCATĂ ȘI A ÎNCEPUT SĂ FACĂ... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ !!!)

"Am lucrat acolo timp de doi ani și jumătate și am făcut tot ce se putea face în acel loc, dar mi-am dat seama că nu însemnam nimic pentru ei și că eram complet dispensabilă", a spus Molly Phillips.

Ea a renunțat la locul de muncă și pe baza imaginilor înregistrate de camera video a localului, a inițiat un proces, pe care l-a și câștigat. 

"Înțeleg că din luna aprilie încoace, domnul Davies (patronul localului - n.r.) s-a comportat într-un mod care denotă indeferență față de sentimentele petentului în legătură cu incidentul. I-a spus 'să treacă peste' atunci când a venit vorba de incidentul de la petrecerea de Crăciun", a precizat judecătorul care a dat sentința, citat de Daily Mail.

Sursă foto: Twitter / Molly Phillips

Femeia pretinde că, de la incident încoace, mai suferă și de depresie, de tulburare de stres post-traumatic (TSPT) și stare de neliniște, pe lângă paralizia facială parțială.

"Nu mai pot zâmbi în fotografii. Oamenii nu își dau seama, dar eu îmi dau seama. Aceeași situație va fi și când mă voi mărita, nu voi putea să zâmbesc în fotografiile de nuntă", a mai spus Molly Phillips.

Citeşte mai multe despre:   femei,   lesin,   local,   strangulare,   paralizie