Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Moni, Iri şi sexul excentric în bucătărie (VIDEO)

Moni, Iri şi sexul excentric în bucătărie (VIDEO)

Răspunsul memorabil oferit de Monica Columbeanu la întrebarea unde a făcut sex ultima dată, pe vremea când se înţelegea de minune cu milionarul Irinel, i-a dat pe spate pe moderatorii emisiunii „Razii de noapte”, Radu Banciu şi Radu Naum, dar şi pe invitatul ediţiei de miercuri seară, Mădălin Voicu. Cei trei şi-au adus aminte de locurile în care Irinel şi Monica au mărturisit că au făcut amor: în fund şi în bucătărie.

„Am râs două zile”, a exclamat Voicu. „Reporterul, bandit, a zis spune-ne, că uite, l-am întrebat pe Irinel şi el ne-a zis. Şi-atunci, ca să nu-l contrazică pe el...”, a continuat invitatul emisiunii.

Printre hohote de râs, Banciu încerca să aducă în discuţie răspunsul la fel de amuzant dat de Irinel Columbeanu.

„Ştiţi că el a spus în acelaşi timp în bucătărie. Pentru că, într-adevăr, la el era o premieră. (...) Femeile pe care le cunoscuse el la viaţa lui n-aveau toate bucătărie. El a mai prins şi de-alea care stăteau în mansardă. Pentru el era cel mai mare excentrism”, a explicat Radu Banciu.

Unde au făcut sex ultima dată Moni și Iri

 
Un alt subiect abordat de cei doi „Razi” şi invitatul lor a fost harta mondială a mărimii penisului, unde România nu ocupă un loc tocmai flatant.

„Cum ar fi spus Ion Ţiriac: Ăla unde Congo şi-a făcut treaba cel mai bine”, a descris Banciu studiul respectiv, imitându-l pe Ţiriac în stilul său caracteristic.

Conform unui alt studiu, femeile din România sunt mult mai frumoase decât cele din alte zone ale lumii. Referitor la această statistică, Mădălin Voicu a ţinut să precizeze că „româncele arată într-adevăr foarte bine”, dar că „problema nu este că femeile arată bine sau nu, problema este că ele îmbătrânesc mai repede decât femeile din străinătate”.

„Ele se consumă, ard mai repede decât o femeie normală”, a explicat Mădălin Voicu.

Banciu îl imită pe Țiriac în dilema dimensiunilor

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Madalin Voicu,   Monica Columbeanu,   sex,   penis,   Ion Tiriac
 
 
 
Loading...