Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Moni şi Iri au spus “Pa!” iubirii: Imagini exclusive din viața tumultuoasă a cuplului

Moni şi Iri au spus “Pa!” iubirii: Imagini exclusive din viața tumultuoasă a cuplului

Informaţia privind destrămarea unuia dintre cele mai mediatizate cupluri mondene din România, format din Monica şi Irinel Columbeanu, a făcut, luni, înconjurul presei româneşti, fie că vorbim despre cotidiene sau tabloide, fie despre buletinele informative ale televiziunilor. Se pare că nu mai există cale de întoarcere. Monica a depus deja la Tribunal cererea de divorţ, iar avocaţii susţin că demersul acesteia nu o va face mai bogată, ci dimpotrivă, va rămâne la bunăvoinţa omului de afaceri.

Monica Gabor, devenită Columbeanu după căsătoria din 2006 cu celebrul om de afaceri, a mers încă de luni la Tribunalul Buftea, unde a înaintat cererea de divorţ. Irinel Columbeanu figurează în acest act drept “pârât”.

Obiectul dosarului, cu numărul unic de înregistrare 1775/94/2011, este acela de ”divorţ cu copii”. Așa cum s-a vehiculat miercuri dimineață în presă, primul termen de judecată în acest caz a fost stabilit pentru 21 martie.Moni cu Irina, Iri cu averea

Irinel Columbeanu şi-ar putea pierde fetiţa de 4 ani, care ar urma să rămână în custodia mamei. Se pare că aceasta este, de altfel, singura solicitare a tinerei vedete.

Conform contractului prenupţial, însă, omul de afaceri ar putea rămâne cu cea mai mare parte din avere. Una mult diminuată faţă de momentul în care s-au căsătorit. Acest aspect a putut fi observant cel mai bine în toamna anului trecut, când Irinel Columbeanu nu a mai fost inclus în Top 300 “Capital”, celebrul clasament al oamenilor bogaţi.Contractul prenupţial, lovit de nulitate

Omul de afaceri ar mai putea avea parte, însă, de încă o surpriză neplăcută. Conform legilor din România, contractul prenupţial pe care l-au semnat cei doi ar fi lipsit de valoare.

Avocatul Marian Tudor, specialist în litigii civile şi comerciale, susţine că şi dacă ar exista un contract prenupţial încheiat între Monica şi Irinel, acesta este lovit de nulitate absolută potrivit Codului Civil în vigoare.

”Monica doar prin bunăvoinţa lui Irinel ar putea să primească ceva, pentru că nu ştiu ce contribuţie a avut ea la averea Columbeanu”, a spus avocatul, citat de Evenimentul Zilei.


Sursă foto: evz.ro

Cotractul prenupţial ar urma să fie valabil şi în România abia la toamnă, când ar urma să fie adoptat noul Cod Civil.

Avocatul Marian Tudor mai precizează că şi dacă Moni şi Iri ar fi încheiat un astfel de contract în străinătate, acesta s-ar referi numai la bunurile din afară, astfel că ar fi din nou lovit de nulitate.

Nunta anului: Sute de invitaţi, mâncare exotică, formaţii în vogă

Irinel Columbeanu, poreclit „milionarul din Izvorani”, s-a căsătorit cu Monica Gabor pe 22 iulie 2006, pe când modelul avea doar 19 ani. În ciuda numeroaselor critici, formulate în special din cauza diferenţei de vârstă şi a statutului financiar, cei doi şi-au jurat iubire veşnică în faţa a sute de invitaţi de marcă.Considerată de departe nunta anului – în presă ajunsese să fie numită chia nunta secolului – petrecerea evenimentul desfăşurat la vila din Izvorani a miliardarului, a costat aproximativ 200.000 de euro.

Sute de invitaţi celebri s-au delectat atunci cu 11 feluri exotice de mâncare şi cu un foc de artificii impresionant, care  adurat circa 20 de minute.La nunta celebrului cuplu din lumea mondenă au cântat formaţii în vogă, precum Direcţia 5, Horia Brenciu Band şi Dj Project. Fiecare trupă  a fost plătită cu circa 3.000 de euro pentru prestaţie.

Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   divort,   tribunal,   imagini,   cuplu,   Monica Gabor