Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica a dus-o pe Irina la grădiniţă. Sora ei acuză presa pentru scandalul cu Irinel

Monica a dus-o pe Irina la grădiniţă. Sora ei acuză presa pentru scandalul cu Irinel

Monica Columbeanu şi-a dus fetiţa la grădiniţă în dimineaţa zilei de luni. Alături de ele a fost Ramona Gabor care a acuzat presa de scandalul mare din jurul divorţului dintre sora sa şi Irinel Columbeanu.

Dacă Monica nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor, Ramona a făcut din nou referire la cumnatul său.

„Dacă domnul Columbeanu s-a hotărât să nu dea declaraţii, cu atât mai bine. Atunci, haideţi să nu mai facem nici noi declaraţii ca să fie totul în regulă.  Astfel, sper să se termine odată  cu nebunia aceasta care s-a creat”, a declarat Ramona Gabor.

Sora Monicăi nu a ratat ocazia de a contesta momentul în care Irinel ar fi plâns de emoţie atunci când Irina îl chema lângă ea.

„Nu se întâmplă nimic. Nu plânge nimeni. Nu e nimeni terorizat. Este o familie normală, doi oameni care divorţează, însă a fost prea mult implicată presa”,a adăugat fotomodelul.

Monica Columbeanu a fost plecată două săptămâni în America pentru a onora un contract de modelling şi ar mai fi semnat deja încă un pre-contract. Are la dispoziţie aproape două luni pentru a obţine viza de muncă.

Marţi, soţii Columbeanu şi inspectorii de la Protecţia Copilului Ilfov, sunt aşteptaţi la Comisia Drepturilor Omului din Parlament. Monica va răspunde şi la Poliţie pentru acuzaţia de abandon, formulată de Irinel Columbeanu.


Monica Columbeanu, cu Irina la grădiniţă

Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   Irina,   gradinita