Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Columbeanu: “Mă declar dezgustată de conduita lui Irinel”

Monica Columbeanu: “Mă declar dezgustată de conduita lui Irinel”

După acuzaţiile pe care Irinel Columbeanu i le-a adus în ultima vreme, Monica a reacţionat, spunând că este posibil să îl dea în judecată.

"În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură sa influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familia mea. Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate”, susţine Monica Columbeanu, într-un comunicat de presă, pentru realitatea.net.

“Mulţumesc ziariştilor care au relatat corect ultimele evenimente şi rog să fiu înţeleasă în ceea ce priveşte reţinerea mea de a dezbate în public aspecte care ţin de relaţia mea cu un copil de 4 ani şi care, în timp, ar putea fi afectat prin aceasta expunere", se mai arată în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   acuzatii,   comunicare