Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Columbeanu poate pierde totul din cauza lăcomiei: Vezi ce spune Voropchievici despre cifrele destinului

Monica Columbeanu poate pierde totul din cauza lăcomiei: Vezi ce spune Voropchievici despre cifrele destinului

Anul acesta, Monica Columbeanu trebuie să acorde o maximă atenţie situaţiei sale financiare, să vegheze asupra bunurilor strânse de-a lungul timpului şi să se ferească de lăcomia care va tinde să o acapareze. Cel puţin asta reiese din cifra destinului ei, pe care numerologul Mihai Voropchievici ne învață cum să o aflăm și cum să o interpretăm într-o ediție redifuzată a emisiunii 360 de grade, moderată de Alina Bădic.

Conform specialistului, cifra destinului se obţine adunând toate numerele din data naşterii, până când se obţine o singură cifră, cuprinsă între 1 şi 9. Spre exemplu, pentru cei născuţi pe 1.01.1900, cifra destinului este 3, întrucât ziua adunată cu luna dau suma 2, care adunată cu cifrele anului (1 şi 9) dau 12, care adunate la rândul lor între ele dau 3.

Lăcomie şi manipulare

În cazul Monicăi Columbeanu, a cărei dată de naştere este 8.01.1988, cifra destinului este 8. Despre această cifră, numerologul Mihai Voropchievici susţine că este una foarte compatibilă cu anul 2011 (care stă sub incidenţa cifrei 4), însă numai dacă este stăpânită lăcomia.

„Lăcomia lui 8 va tinde să acapareze, să fie mai mult. Este un an de muncă fantastic, subjugare pentru cei din jur; va căuta să-i atragă, să-i oblige la mai multă muncă, astfel încât el să obţină mai multe beneficii”, explică Mihai Voropchievici. Altfel spus, va căuta să-i manipuleze pe cei din jur.

„Nu face altceva decât să falimenteze, dacă vor fi lacomi. Dar, prin excelenţă, 8 este partea materială, financiară: forţă, putere, bani”, mai spune numerologul.

Anul 2011 pentru cifra destinului 8


Nu e an de investiţii, se pot pierde bunuri

Cei care se află sub incidenţa cifrei 8 merg pe un drum bun, însă pavat cu multe riscuri. Pentru ei, anul acesta nu va fi unul benefic investiţiilor, ci dimpotirvă, le-ar putea aduce pagube însemnate. Acesta ar putea fi şi cazul Monicăi Columbeanu, care, în urma divorţului intentat lui Irinel Columbeanu, va rămâne fără o mare parte din averea împărţită cu el în anii de căsnicie.

„Optul poate să rişte făcând investiţii în anul 4. Nu-i an de investiţii, e an de muncă. Ce am, dezvolt”, explică specialistul invitat la „360 de grade”. „Dacă nu eşti cinstit, nu eşti corect, tenace şi încerci să faci speculaţii, te-ai fript! Rişti să fii deposedat de acele valori obţinute în anii precedenţi”, precizează acesta.

Vezi AICI imagini compromiţătoare cu Monica Columbeanu

Nu se pot menţine mult în vârf

Mihai Voropchievici mai precizează că cei ghidaţi de cifra 8 vor ţine în permanenţă să meargă pe o scară ascendentă. Ei nu trebuie, însă, să uite când să se oprească.

„Dacă ajung în vârf, s-a terminat scara. Nu te poţi menţine într-un vârf mult timp, că vin intemperiile peste tine, toate provocările şi te scutură. Aşa că te duci pe partea descendentă”, mai spune numerologul.

Vezi AICI imagini exlusive din viaţa cuplului Irinel şi Monica Columbeanu

2011, un an dur, dar prosper

Despre anul 2011, Mihai Voropchievici suţine că va fi unul  dur şi cu constrângeri, dar favorabil totuşi pentru pace şi prosperitate.

„Anul ăsta o să fie un pic de cină de taină pentru toţi oamenii. 11 o să îi oblige un pic să se întoarcă mai mult la rădăcini, la divinitate, să coreleze mai bine cu această latură, pe care de multe ori o căutăm sau o regăsim când suntem în impas. Vibraţia ei este fantastică”, susţine Voropchievici.

„Prima jumătate a anului va fi partea cea mai grea, cu multe eforturi, cu multă trudă, cu multă transpiraţie, partea a doua vine să îndulcească. Până la sfârşitul lui iunie, începutul din iulie, lucrurile vor fi destul de şocante pentru foarte mulţi dintre noi. Ca greutate, ca forţă, ca apăsare, ca responsabilitate, ca tot ce implică o muncă”, mai spune numerologul.

Previziuni pentru 2011


În cadrul emisiunii „360 de grade”, Mihai Voropchievici a discutat cu moderatoarea Alina Bădic despre fiecare cifră a destinului în parte. Calculează sub incidenţa căreia te regăseşti şi urmăreşte mai jos interpretarea numerologului care îţi corespunde:

Anul 2011 pentru cifra destinului 1


Anul 2011 pentru cifra destinului 2


Anul 2011 pentru cifra destinului 3


Anul 2011 pentru cifra destinului 4


Anul 2011 pentru cifra destinului 5


Anul 2011 pentru cifra destinului 6


Anul 2011 pentru cifra destinului 7


Anul 2011 pentru cifra destinului 8


Anul 2011 pentru cifra destinului 9


Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   360 de grade,   Alina Badic