Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Gabor a pierdut custodia fiicei sale: Irina Columbeanu rămâne la tatăl ei

Monica Gabor a pierdut custodia fiicei sale: Irina Columbeanu rămâne la tatăl ei

Tribunalul București a decis joi ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui său, Irinel Columbeanu. Mama fetiței, Monica Gabor o poate lua numai cu acordul omului de afaceri. Totodată instanţa a decis că Monica Gabor îşi poate vizita fetiţa de două ori pe lună, de vineri seara până duminica seara. 

Instanţa a redus perioada în care Monica Gabor o poate lua pe Irina la ea de la 60 la 30 de zile pe timpul verii şi a stabilit ca aceasta să ceară acord de la Irinel Columbeanu de fiecare dată când vrea să plece cu fetiţa din ţară.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

La începutul lunii, manechinul declara că şi-a schimbat planurile de viitor şi că este dispusă să se întoarcă în ţară dacă o va câştiga pe Irinuca, însă acest lucru se pare că nu i-a impresionat pe judecători.

Soții Columbeanu se află în decursul unui proces de divorț. Pe întreaga durata procesului, custodia Irinei a fost încredințată pe rând Monicăi iar apoi lui Irinel, fetița aflându-se acum în custodia omului de afaceri, în timp ce Monica Columbeanu este plecată din țară.


Citeşte mai multe despre:   Irina Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   Monica Gabor,   proces,   custodie