Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Gabor, evacuată dintr-un apartament de pe Calea Victoriei

Monica Gabor, evacuată dintr-un apartament de pe Calea Victoriei

Un articol de: Catinca Giosanu - 21 Aug 2020, 09:26
Monica Gabor, evacuată dintr-un apartament de pe Calea Victoriei Monden

Monica Gabor este la un pas de evacuare dintr-un apartament aflat în Capitală, pe Calea Victoriei și trebuie să plătească o sumă mare de bani proprietarilor.

 

 

Monica Gabor, ”evacuată” intr-un imobil din București

 

 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uimitoare legate de situația mai puțin plăcută cu care se confruntă faimoasa vedetă. Deși s-a stabilit în America de mai bine de nouă ani, Monica Gabor este parte într-un proces în care magistrații sunt chemați să constate inexistența dreptului său de folosință asupra unui spațiu situat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, notează Cancan.ro.

Conform primelor informații, se pare că proprietarii imobilului în care Monica Gabor și-a înregistrat sediul social al unei firme pe care o deține în București au cerut, în instanță, încetarea dreptului de folosință. Proprietarii au arătat în fața instanței că respectivul contract cu firma deținută de Monica Gabor s-a semnat în anul 2006, pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea prelungirii. Cu toate acestea, în fapt, contractul nu ar fi fost niciodată prelungit.

În plus, proprietarii imobilului au invocat în fața instanței un prejudiciu de aproximativ 3.350 de euro. Cei care dețin imobilul au susținut că n-ar fi putut închiria spațiul pentru că potențialii chiriași nu aveau posibilitatea înregistrării altei firme în respectivul imobil, deoarece acolo figura sediul social al firmei deținute de către Monica Gabor

 Michael Schumacher, alături de fiul său. Imaginile care i-au emoționat pe fani până la lacrimi

 

Familia Gabor, lovită de necazuri

 

 

În ultima perioadă de timp, familia Gabor s-a confruntat cu nenumărate probleme. 

În urmă cu două luni, o veste tristă a cutremurat întreg showbiz-ul. La șapte ani de la decesul cumplit al fostei sale soții, Veronica, tatăl surorilor Gabor s-a stins fulgerător. Tatăl Ramonei și Monicăi Gabor ar fi suferit un infarct, în timp ce se afla în apartamentul său din Bacău. Emil Gabor a murit singur și măcinat de boli și datorii. Bărbatul a fost înhumat în același loc unde își doarme somnul de veci și fosta sa soție, Veronica Bulai, chiar dacă cei doi erau divorțați. Locul de veci al celor doi a fost cumpărat și ”modernizat”, în urmă cu șapte ani, de fosta doamnă Columbeanu.

Nici Monica, care locuiește în Statele Unite ale Americii, și nici Ramona, care și-a făcut o viață în Dubai, nu au ajuns să își ia rămas bun de la singurul lor părinte pe care îl mai aveau în viață.

Reamintim că în urmă cu șapte ani Monica, Ramona și Alina și-au pierdut mama într-un accident care s-a petrecut în timpul unui pelerinaj. Mama surorilor Gabor a fost ucisă de o stâncă. Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj când s-a întâmplat nenorocirea. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a făcut popas la peștera cu acelasi nume, aflată la un kilometru distanță.

Citeşte mai multe despre:   Monica Gabor