Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Gabor nu duce o viață roz în America: Avocatul ei dezvăluie detalii despre relația româncei cu chinezul Mr. Pink

Monica Gabor nu duce o viață roz în America: Avocatul ei dezvăluie detalii despre relația româncei cu chinezul Mr. Pink

Monica Gabor nu duce o viaţă roz în America. Cu toate că are lângă ea un bărbat potent financiar, s-ar părea că fosta doamnă Columbeanu nu este mulţumită de viaţa ei alături de iubitul său Mister Pink. Cel puţin asta susţine fostul avocat al Monicăi, Ionuţ Dojană, care  l-a cunoscut pe Mr. Pink şi a dezvăluit amănunte din culesele relaţiei Monicăi Gabor cu iubitul său.

Cu toate că are lângă ea un  bărbat potent financiar, s-ar părea că viaţa Monicăi Gabor peste Ocean nu este, însă, una tocmai roz. Fosta doamnă Columbeanu nu îşi mai permite să piardă nopţile prin cluburi, aşa cum făcea în perioada căsniciei cu milionarul de la Izvorani.  Existenţa misteriosului iubit al Monicăi Gabor, supranumit de presă "Mr. Pink", a născut multe îndoieli. Lucru firesc, având în vedere că afaceristul chinez e scump la vedere. Chinezul o ţine din scurt, iar practic fosta doamnă Columbeanu este la mâna lui, susţine Ionuţ Dojană, fostul avocat al Monicăi Gabor, citat de Ziarul Click.

"Ea nu are bani. Trăieşte într-o cuşcă de aur şi e disperată. La ei, la asiatici, nu există drepturi, ci doar obligaţii. Moni are pază non stop, oriunde merge, stau după ea. Trăieşte mai rău decât în România. Totul e aparenţă. Nu are libertatea pe care o avea în România. Ea când vine în ţară e liberă, nu ca acolo",  a spus Ionuţ Dojană, fostul avocat al Monicăi Gabor.

Ionuţ Dojană  confirmă că afaceristul are o avere fabuloasă.

„Când am fost în America, în trei zile, chinezul a cheltuit 100.000 de dolari. (...) „E un om serios, un filosof. Nu el a făcut banii, ci familia lui, aşa că îşi permite să filosofeze, ca orice om lipsit de griji. El are mai mult decât bani, are înţelepciune, spre deosebire de ea", a mai spus avocatul Ionuţ Dojană.

Deşi iubitul Moinicăi Gabor are o avere fabuloasă, aceasta nu îşi onorează datoriile. Ea şi-a ţepuit cu zeci de mii de euro avocaţii care au apărat-o în procesul de divorţ. Potrivit jurnaliştilor Click ,avocatei Tripona Murgu i+ar fi datorat peste 60.000 €, iar avocatului Ionuţ Dojană alţi 80.000 €. Avocaţii au dat-o în judecată şi au cerut executarea silită, însă Monica  nu are nimic pe numele ei.

Citeşte mai multe despre:   Monica Gabor,   avocat