Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Gabor șochează: Am fost pe punctul de a organiza o întâlnire între președintele României și Barack Obama

Monica Gabor șochează: Am fost pe punctul de a organiza o întâlnire între președintele României și Barack Obama

Monica Gabor crede că poate salva economia Americii, prin intermediul iubitului său, Mister Pink. Mai mult, fotomodelul a vrut chiar să organizeze o întâlnire între preşedintele României, Traian Băsescu şi Barack Obama.

Mulţi dintre cei care au auzit aceste afirmaţii, au fost pur şi simplu uluiţi de ce a putut spune un fotomodel. Monica a uimit presa şi nu numai cu alte idei pe care le consideră unice. Curând a dezvăluit că iubitul ei, Mister Pink, are afaceri extrem de importante, atât de importante încât însuşi preşedintele Americii, Barack Obama, îl vizitează destul de des.

Amănuntul care a şocat, însă, este declaraţia Monicăi. Ea susţine că a vrut să aranjeze o întâlnire între şeful statului, Traian Băsescu, şi Obama, bineînţeles cu ajutorul iubitului ei.

"Mr. Pink e un om important în relaţia SUA- China. Barack Obama a fost acasă la Mr. Pink de trei - patru ori. Am fost pe punctul de a organiza o întâlnire între preşedintele României şi Barack Obama. Domnul Băsescu ar trebui să meargă în America, la Obama. Sunt sigură că angajaţii domnului Băsescu l-au anunţat. Afacerile lui sunt foarte importante pentru economia Americii, de nivelul lui Warren Buffett. E un om foarte important, lucrurile se discută altfel la alt nivel", a susținut Monica Gabor.

Monica Gabor a vrut să medieze o întâlnire Băsescu - Obama
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Monica Gabor,   Traian Basescu,   SUA,   Barack Obama