Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Monica Lewinsky susține că noua sa misiune în viață este să pună capăt hărțuirii pe Internet

Monica Lewinsky susține că noua sa misiune în viață este să pună capăt hărțuirii pe Internet

Un articol de: - 21 Oct 2014, 19:44
Monica Lewinsky susține că noua sa misiune în viață este să pună capăt hărțuirii pe Internet Foto: bbc.com Monden

Monica Lewinsky a anunțat că noua sa misiune în viață este să pună capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet, după ce în ultimii ani a evitat apariţiile publice, relatează CNN.

"După ce am supravieţuit eu însămi, acum vreau să ajut alte victime să supraiveţuiască", a declarat ea luni în faţa publicului cu ocazia summitului Forbes' 30 Under 30.

"Vreau să folosesc suferinţa mea în scopuri bune şi să dau sens trecutului meu", a adăugat fosta stagiară de la Casa Albă, care a fost implicată în 1995 într-o relaţie cu preşedintele american Bill Clinton.

Lewinsky a afirmat că ea a fost "pacientul zero" al hărţuirii online.

"Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (...). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", a adăugat ea.

Monica Lewinsky a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa.

"Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă - şi romantică peste medie - m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (...). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund", a subliniat ea.

Lewinsky a vorbit și despre ce vrea să facă pe viitor, şi anume să pună capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet. Discursul său a avut loc în aceeaşi zi în care şi-a făcut cont pe Twitter, ultimul pas al revenirii sale pe scena publică.

Citeşte mai multe despre:   internet