Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nadine, MĂRTURISIRI ȘOCANTE după ce a stat la ORFELINAT: Aş fi dat orice să am PĂRINȚI HOMOSEXUALI (FOTO)

Nadine, MĂRTURISIRI ȘOCANTE după ce a stat la ORFELINAT: Aş fi dat orice să am PĂRINȚI HOMOSEXUALI (FOTO)

Un articol de: - 14 Mai 2017, 16:12
Foto: Ziare Live Monden

Vedeta Nadine Voindrouth nu a avut o copilărie fericită, iar faptul că a crescut fără părinţi i-a lăsat o durere profundă în suflet. Frumoasa mulatră  a ajuns la un centru de plasament la vârsta de şase ani după ce mama ei a murit şi tatăl a plecat în Congo, ţara natală a bărbatului. Singura persoană a rămas în viața ei, bunica, a fost nevoită să o ducă la orfelinat. Iar clipele de coșmar trăite aici au făcut-o să sufere teribil şi nici după mai bine de 30 de ani nu a putut să uite aceste amintiri.

 „La 6 ani am fost instituţionalizată într-o casă de copii. Nimănui nu-i păsa dacă sunt bine sau nu, dacă mi-am făcut lecţiile sau nu, dacă am mâncat, dacă mi-e frică... Aş fi dat orice să am părinţi homosexuali. Doi taţi sau două mame care să mă iubescă, să mă îmbrăţişeze, să-mi vorbească, să îşi dorească să mă cunoască, să mă protejeze de toate durerile pe care viaţă mi le-a adus, pentru simplul fapt că n-am fost învăţată diferenţa dintre bine şi rău, printre altele. Altfel ar fi fost viaţa mea... Am o viaţă bună, dar când închid ochii aş vrea să nu-mi amintesc lucruri pe care le-am văzut, le-am trăit, le-am simţit, le-am făcut... Orfanii ar trebui să aibe ultimul cuvânt dacă homosexualii le pot fi părinţi, nu cei care nu au habar ce înseamnă să ţi se pară mai uşor să-ţi iei zilele, decât să trăieşti nedorit de nimeni... Scriu cu multă durere, mă surprinde cât de afectată sunt. Atâţia alţii au decis pentru mine şi mi-au transformat viaţă în ce a fost nevoie pentru ei, nu pentru mine, iar pentru asta şi mai mulţi ani a trebuit să muncesc pentru a curaţă mizeria lăsat de aceştia în mintea mea, în sufletul meu”, a notat vedeta pe contul ei de socializare.    

Nadine a fost plecată în Anglia, în 2003,  iar apoi în SUA, unde a lucrat ca dădacă şi ca ospătăriţă. S-a întors în România abia în 2009 și a vrut să își facă din nou o carieră în televiziune.

 

 
Loading...