Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nelu Ploieșteanu a murit. Care era marele regret al artistului (VIDEO)

Nelu Ploieșteanu a murit. Care era marele regret al artistului (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Apr 2021, 07:54
Nelu Ploieșteanu a murit. Care era marele regret al artistului (VIDEO) Foto: Hepta.ro Monden

Nelu Ploieșteanu a murit vineri dimineață, la vârsta de 70 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta era internat în stare critică, la Secţia ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca, plămânii fiind afectaţi în proporţie de 70%.

Care era marele regret al lui Nelu Ploieșteanu

 

Nelu Ploieșteanu a refuzat inițial internarea în spital. Medicii au vrut să îl trimită și la un computer tomograf, însă el a refuzat și a ieșit din spital pe semnătură. Ajuns acasă, seara, starea lui de sănătate s-a agravat, nu mai putea să respire, se sufoca, ajungând din nou la spital.

„Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore şi cred, personal, că făcea parte din categoria bolnavilor "Toma necredinciosul", care neagă acest virus. Şi mie îmi spunea că nu există, este o răceală aşa. Motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. Starea lui se agravase, avea nevoie de un CT pentru ca medicii să determine exact cât din plămâni sun afectaţi sau dacă sunt afectaţi, ori nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură pentru că legislaţia permite acest lucru. A ajuns miercuri seara acasă. Starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturaţia de oxigen i-a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanţa şi a fost din nou transportat la spital. Din nefericire, a ajuns intubat într-un timp foarte scurt cu şanse extrem de mici de supravieţuire”, a povestit Mara Bănică.

Marele regret al artistului era că nu mai reușise să ajungă la mormântul băiețelului său, Mihaiță, pentru a aprinde o lumânare.

”Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov”, a dezvăluit un cadru medical din spital, pentru impact.ro.

 

Acestea erau unele dintre cele mai apreciate melodii ale regretatului artist.

Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a murit la 28 de ani

 

Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Acesta avea 28 de ani.

Mihăiță a fost țintuit la pat aproape toată viața, acesta suferind de tetrapareză spastică și encefalopatie. Tânărul s-a născut sănătos, dar a dobândit aceste afecțiuni la vârsta de două luni, în urma unui vaccin. Mihăiță era îngrijit de fosta soție a artistului, Elena.

“Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibeloul. Mihăiţă este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre băiatul său.

“Pentru noi este un copil normal. Este îngerul familiei noastre”, spunea și Elena, mama lui Mihăiță.


 

 

Citeşte mai multe despre:   Nelu Ploiesteanu,   a murit,   coronavirus