Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Elena Merișoreanu și-a "părăsit" fetele la vârsta copilăriei, dar acum îți trăiește a doua tinerețe cu ajutorul lor: "Într-adevăr, am trăit a doua tinerețe"

Elena Merișoreanu și-a "părăsit" fetele la vârsta copilăriei, dar acum îți trăiește a doua tinerețe cu ajutorul lor: "Într-adevăr, am trăit a doua tinerețe"

Un articol de: B1.ro - 25 Iun 2019, 10:55
Sursa: Elena Merișoreanu/Facebook Monden

Elena Merișoreanu a dezvăluit că, în cariera ei care se întinde la peste 50 de ani, a pus pe primul loc muzica și abia apoi familia. Doar că acum vrea să recupereze timpul pierdut față de cele două fiice ale ei. Așa că acum încearcă să fie alături de nepoți.

Artista de 70 de ani a povestit cum se implică în creșterea nepoților, patru la număr, scrie cancan.ro. 

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, PRINS ÎN FAPT CU MARIA CÂRNECI! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

„În mod sigur nu am fost la fel cu fetele mele și să vă spun de ce: eu, fiind salariată la un ansamblu profesionist, Rapsodia Română, eram numai plecată. Fie că prin țară, fie în străinătate, în vreun turneu, cert e că nu m-am bucurat deloc de creșterea lor. Când nepoții mei au venit pe lume, țin minte că făceam naveta în America, la fete, că ei sunt născuți acolo și vreau să vă spun că eram atât de fericită, că le-am zis să-i lase pe nepoți la mine până mai cresc și ele să-și vadă de treaba lor”, a spus Merișoreanu.

BRIGITTE SFĂT E ÎN DOLIU: L-A GĂSIT MORT! SE UITA SPRE TAVAN CÂND A ÎNCETAT...

„Atunci, într-adevăr, am trăit a doua tinerețe, pentru că mă bucuram de toate năzdrăvăniile și de toate frumusețile pe care le fac copii. Acum au crescut și ei mari. Până la urmă, noi nu facem copii și nepoți pentru noi, ci îi facem să se bucure ei de viață și oriunde s-ar afla, în orice colț al lumii, dacă sunt bine, ne bucurăm și noi”, a completat Elena Merișoreanu.

Citeşte mai multe despre:   elena merisoreanu
 
 
 
Loading...