Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a adus-o în pragul disperării pe Nicoleta Voicu

Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a adus-o în pragul disperării pe Nicoleta Voicu

Un articol de: Catinca Giosanu - 21 Iul 2020, 22:14
Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a adus-o în pragul disperării pe Nicoleta Voicu Sursa foto: www.impact.ro Monden

După mai multe certuri și împăcări, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu păreau că în sfârșit știu ce își doresc de la viață. Când relația dintre cei doi părea foarte stabilă, chiar iubita lui Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la relația dintre ei. Celebra cântăreață îl acuză de infidelitate pe partenerul ei de viață. Ce a mărturisit Nicoleta Voicu?

 

 

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, relație complicată

 

 

Cei doi au avut parte de mai multe certuri de-a lungul timpului, lucruri ce au dus la despărțire și împăcare. Într-un final, relația dintre cei doi părea foarte stabilă, dar recent iubita lui Gheorghe Turda a început să îl acuze de infidelitate. Ce a mărturisit Nicoleta Voicu?

Cei doi interpreți de muzică populară au o relație foarte complicată. De-a lungul timpului, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut parte de mai multe neînțelegeri, însă chiar și așa, cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt din mai multe motive. Nici măcar admiratorii celor doi artiști nu știu ce să mai creadă cu privire la relația lor. Fanii sunt mereu confuzi pentru faptul că nu pot lua o decizie pentru mult timp. Recent, Nicoleta Voicu a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de interpretul de muzică populară Gheorghe Turda.

Celebra artistă îl acuză pe partenerul ei de viață că o înșeală și nu știe ce să mai creadă cu privire la bărbatul iubit.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a declarat Nicoleta Voicu, conform Antena Stars.UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

 

 

Gheorghe Turda i-a oferit un inel de logodnă

 

 

După mărturisirile făcute cu privire la escapadele iubitului ei, Nicoleta Voicu a dezvăluit și că a primit în dar un inel din partea lui. Conform informațiilor, acest inel ar fi un semn de împăcare între cei doi, iar vedeta s-a arătat foarte surprinsă de gestul lui Gheorghe Turda. De asemenea, faimoasa artistă a decis să își petreacă noaptea la el, lucru ce ne arată că încă mai există o urmă de speranță pentru relația lor.

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.” Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată”, a mai spus Nicoleta Voicu.

Citeşte mai multe despre:   Nicoleta Voicu