Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nicoleta Luciu a aflat sexul tripleților. Doi băieți și o fetiță vor completa familia vedetei

Nicoleta Luciu a aflat sexul tripleților. Doi băieți și o fetiță vor completa familia vedetei

Vedeta care declarase recent că simte că va avea trei bâieți, a fost contrazisă de madici, care în urma examenului ecografic au anunțat-o că va avea o fetiță și doi băieței, anunță Mediafax.

"Suntem amândoi foarte entuziasmaţi şi fericiţi că o să avem doi băieţi şi o minune de fetiţă în familie. Eram foarte curioşi să aflăm sexul micuţilor şi mă bucur că am putut să-i vedem cum se mişcă în burtică. Unul dintre ei părea că ne salută, celălalt dădea din picioruşe, iar fetiţa stătea cu mânuţa pe lângă cap asemenea unei dive, de parcă se ferea de reflectoare", spune Nicoleta Luciu, despre momentele prin care le trăiește alături de iubitul ei, Szolt Csergo.

Entuziasmat Szolt a declarat că își dorea foarte mult o fetiță și că cel mai important este că mama și tripleții să fie sănătoși.

"Sunt foarte fericit! Am vrut neapărat să am şi o fată între trei băieţi. Ea va fi cu siguranţă cea mai răsfăţată. Mă bucur enorm pentru toţi trei şi îmi doresc ca ei şi Nicoleta să fie sănătoşi", a declarat omul de afaceri.

Nicoleta a mai dezvăluit că această sarcină multiplă îi îndeplinește o dorință arzătoare: o casă plină de copii. "Din momentul în care prietena mea, Luminiţa, a născut tripleţi, mi-am dorit şi eu foarte tare să am o sarcină triplă. Acum putem să ne gândim serios la numele copiilor. Avem deja numele pentru fetiţă, Kim, şi pentru unul dintre băieţei, Kevin. Ne mai rămâne să ne decidem asupra încă unui nume de băiat, pentru care aşteptăm încă propuneri. Tot ce ne dorim acum este ca sarcina să evolueze bine şi ca micuţii să fie sănătoşi", a spus vedeta.