Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Noi detalii despre divorțul Andreei Bălan. George Burcea a renunțat la verighetă

Noi detalii despre divorțul Andreei Bălan. George Burcea a renunțat la verighetă

Un articol de: George Lupu - 19 Feb 2020, 10:38
Sursa: Facebook/Andreea Bălan Monden

Noi zvonuri despre un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au apărut în rândul  fanilor, asta deși în lumea mondenă cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că formează una dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

În zadar cei doi încearcă să pară pe rețelele de socializare că se iubesc din ce în ce mai mult. Fanii nu încetează să speculeze o posibilă ruptură. George Burcea a precizat în cadrul unei emisiuni că nu există nicio problemă în familia sa. 

Gurile rele însă au observat un detaliu care pare să îi contrazică pe cei doi: George Burcea nu mai poartă în aparițiile sale publice verigheta.

Răspunsul partenerului Andreei Bălan nu a întârziat însă să apară. Acestaa a dat o replică foarte dură pentru toate aceste critici și bârfe:

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a spus George Burcea, potrivit Cancan.

Primele zvonuri despre un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au fost făcute de către prezentatorul Cristi Brancu.

Problemele din interiorul celebrului cuplu monden ar fi provocate de faptul că celebra cântăreață pare a fi tot mai indiferentă de povestea dramatică a soțului ei, legată de traumele din copilărie.

Actorul şi-a expus traumele din copilărie în presă, însă cântăreața a decis să nu mai discute despre acest subiect, fapt care  l-a scos din minți pe George Burcea.

„În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George, în momentul în care George a descoperit că tatăl lui dorește să intre în direct la emisiunea lui Dan Capatos, Andreea a spus că nu este treaba ei și că George ar trebui să-și rezolve singur problema.

Așa a spus și Oana Roman când a fost rugată să vorbească despre scandalul lui Marius“, a spus prezentatorul George Burcea.

Faptul că Andreea Bălan refuză să îi ia apărarea soțului ei în spațiul public i-au dus pe mulți cu gândul la divorț.

„Andreea, pentru prima dată nu își apără cu ghearele căsătoria.

Înseamnă că ea a aflat un lucru dureros, înseamnă că el i-a ascuns, iar ei, în momentul în care bărbatul îi ascunde, nu se lasă. Vă aduc aminte că este aceeași Andreea care în anii 2000 scotea un disc foarte războinic care mustea de declarații aprige la adresa unui bărbat care va dezamăgit-o.

Andreea este de multe persoana care de multe ori simte nevoia să tacă”, a mai spus Cristi Brancu în vlogul lui.

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Balan,   George Burcea