Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nostradamus a avut profeţii devastatoare pentru anul 2021. Ne aşteaptă câteva calamităţi?

Nostradamus a avut profeţii devastatoare pentru anul 2021. Ne aşteaptă câteva calamităţi?

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 14 Iul 2020, 11:43
Nostradamus a avut profeţii devastatoare pentru anul 2021. Ne aşteaptă câteva calamităţi? Monden

Nostradamus este un profet care a avut o rată de reuşită a prezicilor impresionantă. Peste 70% dintre profețiile sale s-au îndeplinit până acum, iar unele din cele mai îngrozitoare sunt pentru anul 2021.

 

Ce profeţii a avut Nostradamus pentru 2021?

 

1. Apocalipsa Zombie. Un om de știință rus va crea o armă biologică și va produce un virus care poate transforma omenirea în zombie, și noi toți vom fi dispărut în viitorul apropiat.

2. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului. 

3. O cometă va lovi Pământul sau va ajunge foarte aproape de Terra. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei. 

4. Un cutremur devastator va avea loc în California. Nostradamus prezice că un cutremur de mari proporții va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla. Conform astrologilor, ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție pe cer va fi pe 25 noiembrie 2021.

5. Cipuri implantate în creier? Li se poate întâmpla asta soldaţilor americani, în 2021. Acest cip ar trebui să ofere inteligența digitală necesară pentru a progresa mai departe de limitele inteligenței biologice.

6. Papa Francisc va reuşi ce şi-a propus: să aducă enoriaşii mai aproape de biserică. Astfel, biserica va deveni o ,,barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni.S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul Asia Expres

 

Cine a fost Nostradamus?

 

Pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.
 

Citeşte mai multe despre:   Nostradamus