Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Numerologul Mihai Voropchievici: Anul 2011 nu va fi unul ușor pentru nimeni

Numerologul Mihai Voropchievici: Anul 2011 nu va fi unul ușor pentru nimeni

Cele mai bune momente din emisiunea “360 de grade”, moderată de Alina Badic, sunt difuzate de postul B1 TV. Tema ediției transmisă joi a fost analiza numerologică a anului 2011.

Invitatul emisiunii,numerologul Mihai Voropchievici a specificat că anul acesta trebuie  să ne asumam responsabilitatea, tenacitatea va fi foarte importantă. Va trebui să ne luam angajamente și să fim foarte serioși, și să le ducem la bun sfarșit. Toate acestea  contribuie la realizarea unui an favorabil.

Indiferent de numărul de destin, fiecare are capacitatea și influențele lui.
 

Recomandări pentru anul 2011

 

Mihai Voropchievici a explicat semnificația cifrelor din anul 2011, astfel că 4 este compus din 2 două elemente pare. Prima jumătate a anului va fi partea cea mai grea cu multe eforturi, cu multă trudă, pe când partea a doua vine să mai îndulcească aceste eforturi, și vor aparea roadele.

Pana în iulie lucrurile vor fi destul de șocante , ca greutate, ca apăsare pentru noi toți. Anul 2011 nu e an de relaj pt nimeni, nu putem fugi de la muncă la distracite, în căutare de relaxare.

Există și un factor de risc în acest an: păstrarea intactă a sănătății. Pentru  cei care au mici probleme ce nu sunt tratate la timp, anul viitor vine cu incercari serioase.
 
Semnificația cifrelor din 2011


Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic