Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nunta Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav: 260 de invitați, 200 de bodyguarzi și un meniu de 100 de euro

Nunta Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav: 260 de invitați, 200 de bodyguarzi și un meniu de 100 de euro

260 de invitați, 200 de bodyguarzi și un meniu de 100 de euro. Acestea sunt ingredientele distracției care se anunță la nunta dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu. Din partea fetei, lumea a început să cam strâmbe din nas. Deși a invitat 100 de rude, Bianca are surprize neplăcute, pentru că apropiații ei nu vor să vină la petrecere, speriați de banii pe care trebuie să-i dea ca dar de nuntă.

Bianca Drăgușanu a investit 70.000 de euro în nunta ei, pentru ca totul să fie perfect. Cheful programat pentur 29 septembrie implică o adevărată desfășurare de forțe. Cei aproximativ 260 de invitați vor intra la eveniment pe baza unui cod de bare, iar paza va fi asigurată de aproximativ 200 de bodyguarzi. Bianca nu a vrut să spună cât costă meniul, însă e vorba de cel puţin 100 de euro de persoană.

Din acest motiv însă deja 60 din cei 100 de invitați ai ei nu vor să o onoreze cu prezența din considerente financiare, scriu jurnaliştii tabloidelor. Fosta asistentă tv și-a umplut imediat golurile din listă cu invitaţi din provincie, care, potrivit unor surse din apropierea cuplului, vor fi cazaţi, pe banii mirilor, la două hoteluri, unul din Pipera şi un altul din Otopeni.

Bianca are însă şi invitaţi care nu vor lipsi. De pe lista divei îi enumerăm pe stomatologul Sergiu Antonie, care a primit 7.000 de euro pentru a-i face o dantură perfectă, dar și esteticianul Ovidiu Ivan, din Cluj-Napoca, care i-a pus un implant mamar.

Citeşte mai multe despre:   Victor Slav,   Bianca Dragusanu,   nunta,   petrecere