Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O actriță italiană susține că are o relație cu logodnica lui Silvio Berlusconi: Francesca Pascale este lesbiană

O actriță italiană susține că are o relație cu logodnica lui Silvio Berlusconi: Francesca Pascale este lesbiană

Michelle Bonev, o actriță italiană de origine bulgară, a declarat că are o relație cu Francesca Pascale, logodnica fostului premier Silvio Berlusconi, precizând că tânăra este de fapt lesbiană, iar relația sa cu politicianul este doar o farsă, relatează Corriere della Sera.

"Francesca Pascale este lesbiană, iar eu am fost pentru ea mai mult decât o simplă prietenă...", afirmă, pe propriul blog Michelle Bonev.

"Silvio Berlusconi a decis să facă publică logodna cu Francesca Pascale doar pentru a continua să se distreze cu ea şi cu «prietenele» ei şi pentru a nu fi judecat negativ de societate", a precizat actrița.

În urma declarațiilor, Francesca Pascale, logodnica de 28 ani a lui Berlusconi (77 ani), a anunțat că va intenta o acțiune judiciară împotriva actriței Bonev.

"În legătură cu declaraţiile apărute pe blogul lui Michelle Bonev, doamna Francesca Pascale va recurge la toate modalităţile juridice pentru demonstrarea lipsei de fundament şi a caracterului calomnios al acestora", a declarat Paola Rubini, avocata logodnicei lui Berlusconi.

Citeşte mai multe despre:   Silvio Berlusconi