Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O aplicaţie iPhone oferă consiliere legală celor care vor să divorţeze

O aplicaţie iPhone oferă consiliere legală celor care vor să divorţeze

Descărcaţi sfaturi despre cum să divorţaţi. O nouă aplicaţie iPhone oferă “consiliere legală şi sfaturi” celor care vor să divorţeze de partenerii lor, scrie Daily Mail. Programul intitulat sugestiv “Divorţ”, reprezintă un ghid cuprinzător pentru a divorţa în Anglia şi în Ţara Galilor şi a fost lansat de un grup de avocaţi specializaţi în drept civil.

Aplicaţia a făcut obiectul unor critici, fiind considerată metodă de trivializare a căsătoriei şi a divorţului.

“Aplicaţia ar putea încuraja divorţul, transformându-l în ceva normal, făcându-l să pară la fel de uşor de adoptat, precum orice altă alegere din viaţă”, a spus un purtător de cuvânt al firmei de avocatură, Stephen Green.
Programul “Divorţ” conţine mai multe secţiuni, care ghidează utilizatorul către diverse opţiuni, ce pot fi îmbrăţişate când relaţia nu mai merge cum trebuie. Un capitol explică modul cum se aplică pentru un divorţ, pe când altele tratează problema copiilor, a problemelor financiare, alegerea unui avocat, sau gestionarea bugetelor.

“Divorţ” poate fi descărcat pe orice iPhone, iPad sau iPod, şi este disponibil pe Apple’s AppStore, la preţul de 10 lire. Avocaţii au venit cu această idee, ca urmare a scăderii numărului de divorţuri din cele două ţări, în comparaţie cu anul trecut.

Citeşte mai multe despre:   aplicatie,   iPhone,   divort