Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O celebră creatoare de modă a fost bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant. În ce stare se află designer-ul

O celebră creatoare de modă a fost bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant. În ce stare se află designer-ul

Un articol de: Catinca Giosanu - 14 Oct 2020, 17:11
O celebră creatoare de modă a fost bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant. În ce stare se află designer-ul Monden

O cunoscută creatoare de modă celebră din România trece prin clipe extrem de dificile. Vedeta a fost supusă unor acte de violență, motiv pentru care a fost nevoită să ceară protecția oamenilor legii.

 

 

Creatoare de modă celebră, bătută și aruncată la tomberon

 

 

Roxana Butnaru, căci despre ea este vorba, vicima violenței domestice. Mai precis, ea a fost bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant. Mai mult decât atât, aceasta a primit amenințările cu moartea din partea acestuia nu au încetat, a fost nevoită să ceară protecția oamenilor legii.

Tragicul incident s-a petrecut în primăvara anului trecut, perioadă în care Roxana ar fi fost într-o relație cu Marian Cristian Bejan, liderul uneia dintre cele mai mari și periculoase grupări de traficanți de droguri din România.

De menționat este că bărbatul a fost arestat recent, într-un dosar deschis pentru traficul de droguri, dar și pentru tentativele de omor pe care le-a avut asupra „colegilor de breaslă”, fiind suspectat că ar fi organizat patru asasinate în stil mafiot.

Roxana Butnaru și Bejan au fost împreună în jur de un an de zile, iar pentru după ce ea l-a anunțat că este îndrăgostită de altcineva, traficantul ar fi bătut-o și ar fi încercat să o arunce într-un tomberon.Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

 

 

A fost amenințată cu moartea de iubitul traficant

 

 

De parcă nu ar fi fost de ajuns, Roxana Butnaru a fost amenințată cu moartea în repetate rânduri de fostul iubit, care o vizita la muncă și îi spunea că „nu va mai fi recunoscută la morgă nici de mama sa”.

„Din iunie 2018 până în luna ianuarie 2019, aceasta i-ar fi cerut să plece din locuința sa, însă fostul concubin nu ar fi fost de acord cu despărțirea, astfel că ar fi început să vină zilnic la locul său de muncă și să o amenințe că îi va rupe picioarele și că o va omorî, spunându-i că nu va mai recunoscută la morgă de mama sa, ar fi lovit-o cu pumnii în mai multe zone ale corpului, iar altă dată ar fi prins-o cu mâna de gât și ar fi ridicat-o pe perete, aceasta nemaiputând să respire; totodată, pretinsa victimă a precizat că la data de la data de 31 mai 2019, în jurul orelor 13.00, pretinsul agresor ar fi venit la locul său de muncă și ar fi încercat să o convingă să se împace, atingând-o pe sâni și sărutând-o forțat, pretinsa victimă respingându-l și încercând să se tragă din mâinile sale”, se arată în cererea Roxanei Butnaru, pentru emiterea ordinului de protecție, conform antenastars.ro.

Citeşte mai multe despre:   Roxana Butnaru