Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O femeie însărcinată, mutată în avion pentru ca Gordon Brown să poată călători la Club Class

O femeie însărcinată, mutată în avion pentru ca Gordon Brown să poată călători la Club Class

Unei femeie însărcinate în luna a şaptea i s-a spus să renunţe la locul său din avion pentru ca fostul premier britanic Gordon Brown să poate zbura la Club Clas, anunţă Daily Mail.

Fostul premier a fost implicat într-un incident în timpul unui zbor al companiei British Airways, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să mute o femeie însărcinată în luna a şaptea de pe locul ei la o clasă inferioară şi mai aglomerată.

Incidentul s-a petrecut în timpul unui zbor de la Abu Dhabi spre Londra, când pasagerii şi-au pierdut locurile rezervate atunci când fostul premier britanic şi echipa sa de securitate s-au urcat la bord.

Disputa a început atunci când pasageriilor li s-a spus că trebuie să se mute la o clasă inferioară din cauza  unei probleme neprevăzute de „suprarezervare”.

La îmbarcarea din Oman, unora dintre călătorii de la business class li s-a cerut să se mute la clasa premium economy, cei de la premium economy au fost mutaţi cu o clasă mai jos, la regular economy, în timp ce caţiva pasageri ghinionişti au fost efectiv daţi afară din avion.

Femeia însărcinată în luna a şaptea a plătit 700 de lire pentru un bilet premium, care îi asigura mai mult spaţiu. În timp ce soţul ei a fost nevoit să se mute la o clasă inferioară, femeia a refuzat să părăsească locul pentru care plătise.

În prima oră de zbor de la Oman la Abu Dhabi, passagerii nemulţumiţi au privit la cele şase locuri de la clasa business, denumite de British Airways ca Club World.

La Abu Dhabi, călătorii l-au văzut pe Gordon Brown urcând la bord împreună cu echipa sa şi aşezându-se pe locurile în valoare de 3.000 de lire.

Pasagerii au ajuns la concluzia că au fost daţi la o parte şi îngrămădiţi pentru a-i face loc lui Brown, fapt pe care British Airways îl neagă.

Furioasă, femeia însărcinată s-a apropiat de Brown şi de asistenta acestuia, Kirsty McNeill, şi i-a fotografiat cu telefonul mobil.

„Doamna McNeill a fost de-a dreptul agresivă.  S-a apropiat şi mi-a spus: De ce îl fotografiezi pe Gordon?”, a declarat femeia, răspunzând că nu este interesată de prezenţa fostului premier, ci de faptul că British Airways a mutat pasagerii la clase inferioare din cauza locurilor solicitate de Brown.

Femeia a înaintat o plângere oficială la British Airways, compania oferind compensaţii de 75 de lire pentru fiecare pasager. Gestul a fost perceput de femeie ca fiind „derizoriu”, ţinând cont că aceasta a fost separată de soţul său pe durata întregului zbor, timp de zece ore.

Citeşte mai multe despre:   avioane,   zbor