Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O mireasă a înlocuit limuzina cu mașina de gunoi. Motivul pentru care femeia a făcut acest lucru neobișnuit i-a impresionat pe toți invitații (FOTO)

O mireasă a înlocuit limuzina cu mașina de gunoi. Motivul pentru care femeia a făcut acest lucru neobișnuit i-a impresionat pe toți invitații (FOTO)

Un articol de: B1 TV - 25 Iul 2016, 15:42
O mireasă a înlocuit limuzina cu mașina de gunoi. Motivul pentru care femeia a făcut acest lucru neobișnuit i-a impresionat pe toți invitații (FOTO) Foto: descoperă.ro Monden

Gest incredibil făcut de o femeie în ziua nunții sale.

În loc de limuzină sau trăsură trasă de cai ca în povești, o mireasa a decis să-și facă apariție la nuntă sa într-o mașină de gunoi.

Motivul este uluitor. Bărbatul pe care l-a ales să-i fie soț toată viața lucrează de nouă ani pentru serviciul salubrității publice. În acest mod, femeia a vrut să-i demonstreze că este mândră de soțul său, iar o surpriză mai mare ca aceasta nu se găsea.

Nu i-a fost ușor însă. Ea a avut nevoie de aprobare, iar în acest sens a fost nevoită să facă o donație către consiliul local.

După ce totul a fost pus la punct, Hilli a aranjat mașina de gunoi asemenea uneia normale de nuntă.

Foto: North

Paul Fletcher, care o aștepta la biserica din Birmingham unde s-au căsătorit, a fost extrem de impresionat de gestul femeii cu care  a decis să-și unească destinul, începând să plângă de bucurie.

“Mașina este în funcțiune în mod normal, însă au lăsat-o în garaj pentru o zi, ca să fie curățată”, a povestit Hilli. Ea a angajat apoi pe cineva să decoreze mașina și a așteptat să-și facă intrarea. Toată lumea a rămas suprinsă să o vadă în interiorul mașinii de gunoi, însă Paul nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile de emoție.  “Nu a avut nicio idee. I-am spus că o să mă aducă un prieten cu un Bentley… L-am văzut plângând, era complet suprins”, a declarat mireasa, informează The Sun.

A luat un sac de cartofi. Acasă, soţul ei l-a desfăcut, dar imediat a început să ţipe: "Ia copiii şi fugi!"

Citeşte mai multe despre:   mireasa,   nunta