Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden O nouă plângere: Monica Columbeanu îl acuză pe Irinel de tâlhărie

O nouă plângere: Monica Columbeanu îl acuză pe Irinel de tâlhărie

Sâmbătă seara, Monica Columbeanu a mers din nou la reşedinţa din Izvorani, într-o nouă tentativă de recuperare a unor bunuri personale, printre care şi maşina de lux Bentley, pe care susţine că a achitat-o cu cardul personal.

Moni susţine că nu a fost lasată să intre să-şi vadă fetiţa şi nici nu a putut să îşi ia autoturismul, ba mai mult, spune că a fost agresată de gărzile de corp ale lui Irinel Columbeanu, care ar fi bruscat-o şi ar fi strâns-o de mâini.

După vizita nereuşită, doamna Columbeanu s-a prezentat la postul de poliţie din Ciolpani, de care aparţine localitatea Izvorani, unde a depus o plângere împotriva soţului ei, acuzându-l pe tâlhărie şi de abuz de încredere. Monica şi-a scos şi un certificate medico-legal, care atestă ca diva avea câteva zgârieturi.

Dumincă seara, poliţiştii au făcut reconstituirea celor întâmplate cu o zi înainte la reşedinţa din Izvorani. S-au făcut fotogragii criminalistice, iar cei implicaţi în dosar, au dat declaraţii. Monica Columbeanu, ar fi dorit să participle la reconstituire, dar fostul soţ nu i-a dat voie. 

Omul de afaceri este aşteptat luni, la postul de poliţie din Ciolpani, pentru a da o declaraţie.

Reconstituire la reşedinţa din Izvorani


Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu,   divort,   politie,   plangere,   declaratii