Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Din păcate nu se mai poate face nimic pentru Viorel Lis... Oana i-a aplicat lovitura decisivă: Ar avea un nou iubit...

Din păcate nu se mai poate face nimic pentru Viorel Lis... Oana i-a aplicat lovitura decisivă: Ar avea un nou iubit...

Un articol de: B1.ro - 19 Sep 2018, 09:10
Monden

Deși Oana Lis a promis că-i va fi alături soțului său la bine și la rău, se pare că vedeta se comportă de parcă el nu ar exista.

Potrivit celor mai noi informații apărute în lumea mondenă, soția lui Viorel Lis flirtează cu bărbați însurați. Și… spre ghinionul ei “s-a ars” zilele trecute, după ce soția unuia dintre ei a descoperit conversații deocheate.

Aventura Oanei Lis a avut loc în timpul vacanței recente de la malul Mării Negre. Flirtul vedetei s-a desfășurat atât pe plajă, unde bărbatul cu verigheta pe deget s-a oferit să-i curețe trupul de nisip, cât și în hotel. Și asta pentru că același domn s-a autoinvitat în camera în care era cazată soția lui Viorel Lis, care a fost încântată de propunerea primită, informează cancan.ro.

Cei doi au simțit pentru puțin timp fluturașii din stomac, pentru că soția bărbatului a citit mesajele dintre soţul ei şi Oana Lis. În cadrul unui interviu, femeia a mărturisit că discuțiile dintre bărbatul ei și Oana Lis au fost destul de deocheate, chiar explicite în ceea ce priveşte o relaţie intimă între ei.

Oana Lis ar face bine să-şi vadă de soţul ei, nu să se bage în seamă cu bărbatul altei femei”, a declarat soția bărbatului cu care Oana Lis a flirtat.

Citeşte mai multe despre:   Oana Lis,   Viorel Lis
 
 
 
Loading...