?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Gata, S-A TERMINAT! Suferința a luat sfârșit... Oana Lis a făcut anunțul în lacrimi: DIN PĂCATE e vorba de Viorel Lis...

Gata, S-A TERMINAT! Suferința a luat sfârșit... Oana Lis a făcut anunțul în lacrimi: DIN PĂCATE e vorba de Viorel Lis...

Un articol de: B1.ro - 19 Ian 2019, 10:49
Sursa: KanalD Monden

Viorel Lis trece printr-o perioadă dificilă după ce problemele sale de sănătate s-au agravat. Fostul primar al Capitalei a fost operat în urmă cu ceva timp, iar acum comunică din ce în ce mai greu. 

În această perioadă îi este alături soția lui, Oana. Într-o emisiune televizată, aceasta a vorbit despre cele mai importante persoane din viața ei, soțul și bunica. 

„Am fost invidioasă când am văzut atâtea poze cu copiii la școală, eu am stat la o cafea liniștită, n-am luat flori, e și o tristețe în sufletul meu că n-am un copil. Bine e vina mea că n-am un copil, mai ales că sunt pe ultima sută de metri cu ovulele. În fiecare an o văd pe bunica din ce în ce mai bătrână, nu știu ce să fac ca să-i fie bine. Îi iau vitamine, o chem aici la mine. Mamaia mea, chiar dacă nu este o femeie cultă, este o femeie minunată. Îmi dă multe sfaturi, învăț multe de la bunica mea. Acolo în sat a primit o diplomă pentru cea mai haioasă bunică, de la primar. Eu răd cu ea, e haioasă, e singura din familie cu care mai vorbesc. Cu fratele și mătușile mele nu mai vorbesc. Mi-e frică să nu o pierd. A fost o fază haioasă, pe la 17 ani mă pupam cu un băiat după un gard și a făcut scandal. Am crezut că mă bate în casă, dar nu m-a bătut, mi-a zis că nu era bine să creadă băiatul că nu are nimeni grijă de mine”, a declarat Oana Lis.

Aceasta a vorbit și despre începuturile relației ei cu Viorel Lis

„La început nu am recunoscut relația mea cu Viorel, a venit ea la București și s-a convins că e un om bun. Ea nu m-a judecat, dar de-a lungul timpului lumea a vorbit, dar ea nu a ascultat. Viorel mă critică mereu, i-am zis să nu se uite la emisiune. Mâine mă duc cu Viorel la o analiză. El trebuie să se bucure de viață, el se ține după mine, acum vreau să merg la mare, vrea nu vrea, trebuie să meargă cu mine. Nu am mai mers la cluburi pentru că nu-mi place, am fost într-o zi, Viorel mi-a dat bilet de voie. Am îmbătrânit, am zece ani de cluburi în care mergeam miercurea, vinerea și sâmbăta, dar acum gata. El mi-a mâncat tinerețea, eu lui, pensia”, a mai spus Oana Lis.

Citeşte mai multe despre:   Oana Lis,   Viorel Lis
 
 
 
Loading...