Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Din păcate s-a ÎNTÂMPLAT, e vorba de VIOREL LIS: Soţia sa, Oana Lis, a spus care e ULTIMA DORINŢĂ a acestuia după MOARTE...

Din păcate s-a ÎNTÂMPLAT, e vorba de VIOREL LIS: Soţia sa, Oana Lis, a spus care e ULTIMA DORINŢĂ a acestuia după MOARTE...

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 08:14
Din păcate s-a ÎNTÂMPLAT, e vorba de VIOREL LIS: Soţia sa, Oana Lis, a spus care e ULTIMA DORINŢĂ a acestuia după MOARTE... Monden

Viorel Lis i-a mărturisit soției sale de ce se teme cel mai mult după ce el va muri. Cu vocea tremurândă, Oana Lis a povestit într-un interviu că soţul ei își dorește ca ea să își găsească un partener iubitor, tandru și care să nu o lovească nici măcar cu o floare. 

"Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri", a mărturisit Oana Lis, potrivit cancan.ro.

În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre zilele în care s-a gândit la sinucidere și a subliniat că nu și-a pierdut credința în Dumnezeu.

"Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată.

Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine. Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă. (...). Nu îmi impune să nu mă duc, să stau în casă. Nu îmi mai place mie în cluburi. Am libertate. Am prieteni care mă invită la Miami, Paris, dar nu mă duc. Vreau să stau aici cu Viorel. (...).

M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (...). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă", a mai spus soția fostului edil.

Citeşte mai multe despre:   Oana Lis,   Viorel Lis