Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Suferința s-a sfârșit... Oana Lis a făcut anunțul în lacrimi: Da, din păcate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Suferința s-a sfârșit... Oana Lis a făcut anunțul în lacrimi: Da, din păcate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Un articol de: B1.ro - 03 Noi 2018, 12:44
Suferința s-a sfârșit... Oana Lis a făcut anunțul în lacrimi: Da, din păcate e vorba de fostul primar Viorel Lis... Monden

Oana Lis şi Viorel Lis sunt puşi în dificultate de problemele care tot apar în viaţa lor. După ce Viorel a fost operat şi a fost internat o perioadă lungă de timp în spital, problemele nu s-au terminat. El merge cu greu şi abia mai comunică. 

Oana Lis i-a fost alături pe tot parcursul internării şi speră că Viorel se va face bine, fiind una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei. 

Mai mult, ea a renunţat la viaţa ei socialkă activă, pentru a-l îngriji. El nu mai poate ieşi în oraş, aşa că soţia lui stă cu el acasă.

"Nu am mai mers la cluburi pentru că nu-mi place, am fost într-o zi, Viorel mi-a dat bilet de voie. Am îmbătrânit, am zece ani de cluburi în care mergeam miercurea, vinerea și sâmbăta, dar acum gata. El mi-a mâncat tinerețea, eu lui, pensia”, a spus Oana Lis.

Pe lângă toate neplăcerile pe care a trebuit să le confrunte, Oana Lis are încă un motiv de tristeţe. Îşi doreşte copii, dar nu crede că o să fie mamă vreodată.

„Am fost invidioasă când am văzut atâtea poze cu copiii la școală, eu am stat la o cafea liniștită, n-am luat flori, e și o tristețe în sufletul meu că n-am un copil. Bine e vina mea că n-am un copil, mai ales că sunt pe ultima sută de metri cu ovulele.

Citeşte mai multe despre:   Oana Lis,   Viorel Lis