Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Din păcate e adevărat: Fostul primar Viorel Lis... Soția să, Oana Lis, a spus deja ce va face că văduva...

Din păcate e adevărat: Fostul primar Viorel Lis... Soția să, Oana Lis, a spus deja ce va face că văduva...

Un articol de: B1.ro - 02 Noi 2018, 09:11
Din păcate e adevărat: Fostul primar Viorel Lis... Soția să, Oana Lis, a spus deja ce va face că văduva... Monden

Oana Lis a fost alături de soţul ei, Viorel, atunci când a fost internat în spital, dar fiindcă starea lui de sănătate se înrăutăţeşte ea se gândeşte la momentul în care fostul primar nu va mai fi printre cei vii. Aceasta vrea să îşi refacă viaţa

”Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop? Este ceva normal ca o persoană, dacă rămâne singură, să își refacă viața”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Aceste gânduri ale Oanei nu îl deranjează pe Viorel, care nu este niciodată gelos, şi chiar îi permite să meargă în cluburi şi la petreceri singură, în timp ce el rămâne acasă.

„Viorel nu este un bărbat gelos, cum mai zice lumea, el este conștient că o să devin psiholog și că o să am clienți care o să fie și bărbați și că o să trebuiască să lucrez cu ei. În perioadele astea eu o fac pe psihologul cu el, îl întăresc, îl încurajez și îi zic că totul o să fie bine. Plus că Viorel nu mai poate să meargă așa des la evenimente, ne asumăm diferența de vârstă, asta este”, a explicat Oana Lis.

Citeşte mai multe despre:   Viorel Lis,   Oana Lis