Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Da, din păcate anunțul trist a fost făcut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... Soția să Oana a spus deja ce va face ca VĂDUVĂ ...

Da, din păcate anunțul trist a fost făcut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... Soția să Oana a spus deja ce va face ca VĂDUVĂ ...

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 09:43
Da, din păcate anunțul trist a fost făcut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... Soția să Oana a spus deja ce va face ca VĂDUVĂ ... Monden

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău, iar soţia lui se gândeşte tot mai des la momentul în care fostul edil al Capitalei se va stinge din viaţă.
Ea plănuieşte să îşi refacă viaţa cu altcineva.

”Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop? Este ceva normal ca o persoană, dacă rămâne singură, să își refacă viața”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Aceste gânduri ale Oanei nu îl afectează pe Viorel Lis, care nu are nicio problemă cu faptul că soţia sa iese singură în club, iar el rămâne acasă. 

„Viorel nu este un bărbat gelos, cum mai zice lumea, el este conștient că o să devin psiholog și că o să am clienți care o să fie și bărbați și că o să trebuiască să lucrez cu ei. În perioadele astea eu o fac pe psihologul cu el, îl întăresc, îl încurajez și îi zic că totul o să fie bine.

Plus că Viorel nu mai poate să meargă așa des la evenimente, ne asumăm diferența de vârstă, asta este”, a explicat Oana Lis.

Citeşte mai multe despre:   Viorel Lis,   Oana Lis