Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Sârbu, prima declaraţie despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr.: Eram considerată mai sălbatică! (FOTO)

Oana Sârbu, prima declaraţie despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr.: Eram considerată mai sălbatică! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 30 Apr 2018, 13:00
Oana Sârbu, prima declaraţie despre relaţia cu Ştefan Bănică Jr.: Eram considerată mai sălbatică! (FOTO) Monden

Oana Sârbu, prietenă bună cu Ştefan Bănică Jr., a făcut declaraţii pentru prima dată despre relaţia cu acesta.

„Cu echipa din «Liceenii» nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi. Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietenă oficială a lui Ştefan pe vremea aceea. Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m-am apropiat de ei”, a declarat actriţa, citată de One.ro.

De asemenea, actriţa susţine că îl cunoaşte foarte bine şi pe Radu, fiul acestuia.

Radu Ştefan Bănică are 16 ani, cochetează cu actoria şi seamănă perfect cu tatăl său, cu excepţia culorii ochilor, azurii, pe care i-a moştenit de la bunică.

„Din câte am auzit, am înţeles că vrea să se facă actor şi atunci să urmeze cariera tatălui lui. M-aş bucura foarte mult. Ce să spun, l-aş încuraja. Îmi plac fotografiile lui, este un băiat superb, îl moşteneşte pe tatălui lui, seamănă cu el şi îmi aminteşte de „Liceenii”, sincer. (…) Eu cred că tatăl lui îl sfătuieşte cu cele mai bune lucruri, nu sunt eu în măsură să îi dau sugestii lui Radu, decât dacă mi le cere”, a declarat Oana Sârbu.

Citeşte mai multe despre:   Oana Sarbu,   Stefan Banica