Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Zăvoranu a mers la vrăjitoare pentru a-şi salva căsnicia cu Pepe

Oana Zăvoranu a mers la vrăjitoare pentru a-şi salva căsnicia cu Pepe

În toate apariţiile televizate, Oana declara că doreşte să înceapă o viaţă nouă şi că se simte motivată să cunoască bărbaţi, dar iată că lucrurile nu stau chiar aşa cum declară ea. Se pare că divorţul de Pepe nu o lasă aşa indiferentă precum vrea să pară, pentru că, în încercarea ei de a-l aduce pe Pepe înapoi, a apelat la magie. Oana a fost suprinsă sâmbătă ieşind din palatul ţigănesc al unor vrăjitoare, conform Cancan.

Fiind implicată deja în două procese, cu mama şi cu soţul ei, Oana Zăvoranu pare să dea semne de slăbiciune şi are nevoie de ajutor extern pentru a putea continua luptele. Cum cea mai nouă problemă a ei este divorţul de Pepe, Oana a mers la vrăjitoare să-i facă o incantaţie la ceas de noapte, să-şi aducă soţul acasă.

Oana a fost fotografiată exact la ieşirea din locuinţa vrăjitoarelor, care au condus-o până la maşină, ocazie cu care au încerca să explice că nu Pepe este motivul vizitei, ci problemele cu mama ei, adăugând că "Pepe e ţigan, nu se leagă vrăjile de el. Oana a venit aici pentru mama ei, ca de la mama ei a venit şi despărţirea"

În aceeaşi încercare de a se disculpa şi de a muta vizita ei în cu totul altă problemă, Oana a recitat acelaşi discurs: "Am probleme cu Mărioara. Viaţa fără Pepe e frumoasă!".

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu,   Pepe