Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Zăvoranu are un frate vitreg, care vrea jumătate din moștenirea lăsată de tatăl lor Marioarei Zăvoranu

Oana Zăvoranu are un frate vitreg, care vrea jumătate din moștenirea lăsată de tatăl lor Marioarei Zăvoranu

Daniel Iordan, actor în vârstă de 36 de ani, susține că este fratele vitreg al Oanei Zăvoranu. El și-a arătat certificatul de naștere, în care ca tată este trecut Nicolae Zăvoranu, tatăl vitreg al Oanei.

Iordan a povestit, în cadrul emisiunii „Drept la Țintă,” că mama lui a avut o aventură cu Nicolae Zăvoranu în 1976, când acesta din urmă era proaspăt detașat ca inginer agronom la Tulcea, relatează Libertatea. Actorul a adăugat că nu l-a cunoscut pe tatăl său decât la vârsta de 10 ani și că acesta l-a ajutat financiar de-a lungul timpului, fără a îi plăti o pensie alimentară regulată.

El a spus și că și-a revendicat nașterea pentru că „cere ce i se cuvine de drept,” adică, vrea o parte a moștenirii pe care Nicolae Zăvoranu a lăsat-o soției sale, Marioara.

Într-o intervenție telefonică în cadrul aceleiași emisiuni, aceasta din urmă și-a făcut cunoscute sentimentele la aflarea veștii.

„Nu ai niciun drept! Dreptul l-a mavut doar eu! Să mă lase toți nebunii,” a spus Marioara Zăvoranu, care i-a sugerat presupusului moștenitor să se ducă la cimitir și să își dezgroape tatăl pentru a își face testul ADN.

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu