Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Zăvoranu, despre Tudy "Uigabal": Filmuleţele îmi erau adresate. Pepe: Am protejat-o pe Oana

Oana Zăvoranu, despre Tudy "Uigabal": Filmuleţele îmi erau adresate. Pepe: Am protejat-o pe Oana

Filmuleţul cu Tudy în timp ce se masturbează, dat publicităţii de Pepe, face senzaţie pe internet. Subiectul a fost dezbătut şi la emisiunea „Un show păcătos”, unde Pepe şi Oana Zăvoranu au intervenit telefonic, pentru a-şi expune punctul de vedere.

Pepe a comentat motivul pentru care a ales să dea filmul publicităţii.

"Fiecare poate să înţeleagă ce vrea din filmul acesta. Dar nu e vorba de altă Oana, atâta timp cât ea şi-a asumat relaţia cu el. Singura vină a Oanei a fost că era măritată. Acum vedeţi de cine s-a îndrăgostit. Nu ştiu dacă Tudy a făcut astea la cererea Oanei, eu nu mai eram bun", a spus Pepe, citat de Libertatea.

“Cum să rămâi gravidă cu aşa ceva? Am vrut să vă arăt cum stau lucrurile. Eu am protejat-o pe Oana. Am filmări şi cu Oana şi dacă eram rău le arătam şi pe alea”, a adăugat cântăreţul.

Vezi AICI dovada VIDEO că Tudy e "uigabal"

Recent externată din spital, Oana a intervenit şi ea telefonic: „Din păcate Pepe este mult mai puţin bărbat decât am crezut. Tudy i-a marcat viaţa lui Pepe şi i-o va marca. Pepe m-a pus să recunosc relaţia cu Tudy la mişto şi avem de-a face cu un om care face rău, distruge, cariere, vieţi”, a spus Oana.

Oana a comentat şi relaţia ei cu Tudy şi a motivat absenţa acestuia din faţa camerelor.

"Din acest moment, nu va mai ştii nimeni nimic despre ceea ce fac eu. Dacă Tudy nu apare în faţa camerelor nu înseamnă că nu e alături de mine. Aceste filmuleţe îmi erau adresate mie, personal, Oana Zăvoranu şi nu era normal să le dea el", a explicat Oana.

Vezi AICI poze NUD cu Tudy

Oana este foarte deranjată de comentariile unora dintre televiziuni sau ziare, iar în această categorie intră şi Dan Diaconescu, fostul ei şef.

"Să-i fie ruşine lui Dan Diaconescu care a spus că avortul spontan l-am făcut din cauza melodiei lui Pepe. O să discut eu cu el şi despre individul ăsta", a conchis Oana.

Pepe comentează filmul cu Tudy "Uigabal"


Citeşte mai multe despre:   Pepe,   Oana Zavoranu