Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Zăvoranu îi strică Sărbătorile lui Pepe! Îi cere fostului soț o ...

Oana Zăvoranu îi strică Sărbătorile lui Pepe! Îi cere fostului soț o ...

Un articol de: B1.ro - 02 Apr 2018, 23:25
Oana Zăvoranu îi strică Sărbătorile lui Pepe! Îi cere fostului soț o ... Foto: Ziua Veche Monden

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Pepe e departe de a se sfârși! Bruneta va merge marți la Secţia 10 de Poliţie pentru a da declarații în calitate de persoană vătămată.

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, pe care a acuzat-o că i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit.

Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu, iar acum Oana Zăvoranu s-a trezit să-i ceară despăgubiri morale şi materiale în sumă totală de 500.000 de euro. Ea consideră că, în perioada 2011-2016, Pepe i-a stricat imaginea, astfel încât ea a ajuns să fie considerată o ”hoaţă”. Prin urmare, vedeta vrea despăgubiri.

Astfel, marți,  Oana Zăvoranu trebuie să se prezinte la sediul secţiei de poliţie din Sectorul 3, pentru a fi audiată în calitate de persoană vătămată.

”După aproape şase ani în care am fost nevoită să mă prezint la poliţie şi la instanţele de judecată, supusă unui linşaj mediatic şi unei presiuni psihice de neîngăduit, considerată ”hoaţă” de opinia publică, mi-am dovedit nevinovăţia. Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, se arată în comunicatul trimis de aceasta. 

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu,   Pepe