Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Zăvoranu: „ Pepe nu mai are dram de minte. S-a pozat ca ţăranul”

Oana Zăvoranu: „ Pepe nu mai are dram de minte. S-a pozat ca ţăranul”

Oana Zăvoranu nu conteneşte cu criticile la adresa lui Pepe. După o vizită medicală menită să o pregătească pentru un nou implant mamar, Oana a fost reperată de un reporter Cancan, şi nu i-a luat mult până să înceapă comentariile despre soţul ei.

"Se vede că de când a plecat şi nu mai este cu mine nu mai are un dram de minte. Oricum se vede prin atitudinea lui, prin fanfaronada pe care o joacă, din râsul forţat şi isteric, tâmp pe care-l are, se vede din tot ce face", a declarat Oana.

După vacanţa lui Pepe în Europa, au fost publicate fotografii cu el la cumpărături, despre care Oana a comentat: "Îmi ziceau nişte persoane astăzi că s-a pozat numai în faţă la Cartier, la Louis Vuitton, cum se pozează ţăranii. Ei nu intră să cumpere de acolo, dar se pozează. Sunt convinsă că dacă îl întrebaţi dacă şi-a luat ceva de la Louis Vuitton sau Cartier, ar fi recunoscut ca nu şi-a luat”.

Potrivit sursei, Pepe s-a arătat amuzat la comentariile soţiei lui: "Eu sunt ţăran? Păi când mergeam cu ea prin străinătate, ea se poza în faţa magazinelor de fiţe”.

Oana declară sus şi tare că nu o mai interesează Pepe şi că îi este foarte bine fără el. "Nu mă mai interesează Pepe, sunt atâtea persoane interesante în viaţa mea. O să aflaţi la momentul respectiv de la mine", a mărturisit ea.

De cealaltă parte, Pepe, invitat joi la Happy Hour, a făcut un apel către toţi  fanii şi cunoscuţii săi: "Oana vorbeşte mult şi spune lucruri pe care nu ar trebui să le spună. Îi rog pe toţi să o respecte pe Oana aşa cum mă respectă pe mine, dar să nu aplece urechea la tot ce spune ea”.

 

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu,   Pepe,   poze,   cumparaturi,   magazine