Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oana Zăvoranu şi mama ei s-au împăcat cu îmbrăţisări şi lacrimi (VIDEO)

Oana Zăvoranu şi mama ei s-au împăcat cu îmbrăţisări şi lacrimi (VIDEO)

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, în plin proces pentru avere, şi după ce s-au războit ani întregi.

"Vreau să îmi salvez sufletul, eu nu sunt un om rău, vreau să mă împac cu mama mea, fiindcă mi s-a spus că orgoliul şi mândria sunt din cealaltă parte şi nu de la Dumnezeu", a declarat Oana Zăvoranu la "Un show păcătos".

Oana a realizat în tot acest timp, în care ea trece prin divorţul de Pepe şi a fost internată în spital, că mama ei îi vrea binele şi că nu este un om rău.

„Nu stiu dacă mai este necesar să o judec eu de acum înainte, care a venit să ma apere, aşa cum a ştiu ea. În esenţă, am înţeles că ea mi-a vrut binele şi intenţia ei a fost una bună...A venit la mine la spital şi eu nu am vrut să o primesc, ba mai mult am pus paznici, pentru că eu eram convinsă că îmi vrea răul şi că e prefăcută”, a mai spus Oana.

După ce şi-a deschis sufletul în faţa întregii lumi, Oana avut parte de o supriză, atunci când mama ei a intrat în platou. Împăcarea istorică s-a produs când cele două s-au luat în braţe, plângând."Nu există o zi în care eu să nu mă gândesc la tata şi indiferent ce s-a întâmplat între noi, ea rămâne mama mea. De acum încolo, eu nu o mai vâna şi nu voi mai cere nimic. Astăzi am înţeles că averea o fac prin munca mea. Astăzi am înţeles de ce am rămas fără bani atunci… Eu nu vreau banii de la mama mea. Eu nu pot să fac lucruri dacă nu le simt, nu sunt o prefăcută", a mai spus Oana.

"Vreau să ştii că nu te mai urăsc. Eu pot să mă uit în ochii tăi, pentru că nu am minţit, nu am fost falsă, nu am fost o hoaţă. Te iubesc, pentru că eşti mama mea", i-a spus Oana mamei sale.

"Şi eu o iubesc, pe Oana şi ea ştie lucrul ăsta", a spus mama Oanei, după declaraţia fiicei sale.

Împăcarea se pare totuşi că nu este deplină, căci Oana a declarat că această împăcare nu înseamnă că va renunţa la procesul care este pe rol, doar că nu mai vrea răutăţi şi circ.

Oana s-a împăcat cu mama ei în direct

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu