Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Obiceiul a ȘOCAT întreaga lume: Ce fac musulmanii ÎN DORMITOR în noaptea NUNȚII

Obiceiul a ȘOCAT întreaga lume: Ce fac musulmanii ÎN DORMITOR în noaptea NUNȚII

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2020, 10:00
Obiceiul a ȘOCAT întreaga lume: Ce fac musulmanii ÎN DORMITOR în noaptea NUNȚII Monden

Ritualul musulmanilor te va lăsa mască! Te-ai întrebat vreodată cum se desfăşoară nunta la musulmani?

IMAGINI INTERZISE MINORILOR! DOAMNE, CE SILICOANE PERVERSE ȘI-A PUS AMANTA CARE I-A PUS PE JAR PE JUCĂTORII LUI BECALI… (GALERIE FOTO DEOCHEATĂ)

Iată uimitoarele lor ritualuri din noaptea nunţii, conform Libertatea.

VESTEA NEAGRĂ A ZILEI: SORIN OVIDIU BĂLAN, GRAV ACCIDENT RUTIER! DIN NEFERICIRE, ... (FOTO)

Petrecerea din noaptea nunţii se dă la casa familiei mirelui, urmat de un ceremonial religios condus de un iman. Cununia religioasă se poate face numai după cununia oficială.

LACRIMI PENTRU IULIA VÂNTUR! DE DATA ASTA A PĂȚIT-O GRAV! SALMAN KHAN A DAT VESTEA TRAGICĂ

Toţi bărbaţii invitaţi la nuntă oferă daruri în bani mirelui. În mod tradiţional, petrecerea femeilor are loc într-o altă parte a casei, diferită de cea a bărbaţilor!

 

Noaptea nunţii este încununată de obiceiuri păstrate cu sfinţenie. Când mirii ajung în camera nupţială, se înfige un cuţit în uşă sau se pune un lacăt deschis în faţa acesteia. În acest timp, musafirii nu au voie să stea cu mâinile încrucişate sau să-şi aşeze o mână peste altă.

Inspectarea patului nupţial este o parte esenţială. O femeie apropiată mirelui va inspecta cearceaful pentru a constata dacă mireasă a fost virgină. Vestea este transmisă familiilor şi, dacă mireasa nu a fost virgină în noaptea nunţii, acesta este trimisă înapoi părinţilor şi nunta se întrerupe.

Acest obicei s-a păstrat din trecut când exista teama că un posibil adulter ar duce la slăbirea relaţiilor de familie şi în cele din urmă la distrugerea unităţii şi coeziunii tribului.

Acesta se regăseşte cu precădere în sudul Irakului unde mirele pune un pumnal sub aşternuturi în camera nupţială, semn că mireasa va muri dacă se demonstrează ca nu a fost virgină!VREME EXTREMĂ în România! A început să ningă abundent

 

 

Citeşte mai multe despre:   musulmani