Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oficial: Oana Zăvoranu şi Pepe s-au despărţit. Vezi declaraţiile celor doi

Oficial: Oana Zăvoranu şi Pepe s-au despărţit. Vezi declaraţiile celor doi

Vestea despărţirii celebrului cuplu Oana Zăvoranu și Pepe a fost considerată un zvon de mulţi apropiaţi ai celor doi, aceștia nebănuind amploarea tensiunilor din tumultoasa căsnicie. În sfârşit, cei doi fac declarații concrete în acest caz.

Oana Zăvoranu spune că nu există cale de împăcare între ea şi Pepe, şi că din punctual ei de vedere sotul său este deja un bărbat liber, pentru că ea este dispusă să îi ofere şi mâine divorţul.

"Eu l-am iubit foarte mult pe Pepe, l-am luat din dragoste, a fost alături de mine în momentele cele mai grele, este un bărbat adevărat, am trăit momente foarte frumoase. Nu am ce să-i reproşez. După părerea mea nu există cale de împăcare, eu i-aş da divorţul şi mâine. Din punctul meu de vedere este un bărbat liber",a declarat Oana Zăvoranu pentru "Un Show Păcătos".

Oana vorbeşte despre divorţ


De cealaltă parte, Pepe a fost deranjat în tot acest timp de faptul că Oana nu vroia să rămână însărcinată, şi nici nu i-a dat vreo explicaţie în acest sens. Oana a devenit pur şi simplu obsedată de procesul cu mama sa şi şi-a neglijat soţul, care nu a mai putut suporta tratamentul soţiei sale.

"De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul", a spus Pepe, citat de Dan Capatos, după discuţia lungă purtată de ei.

"Dacă mă mai iubeşte, să mă lase să îmi trăiesc viaţa în continuare fără ea. Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult", a mai precizat Pepe.

Declaraţiile lui Pepe despre divorţ


"Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înţeles că nu o mai bucur", a mai declarat Pepe.

Oana a motivat dorinţa ei de a nu concepe un copil, spunând că nu vroia ca bebeluşul să fie stresat, şi mai ales să se nască în aceste momente în care ea trece prin procesele cu mama ei.

"Nu am făcut un copil pentru că eu nu am vrut ca bebeluşul nostru, în timpul conceperii şi a celor noă luni până la naştere, să fie stresat. Nu mi-am dorit să aibe ticuri nervoase, starea mamei se poate transmite fătului foarte uşor. Eu am trăit mult timp o traumă şi nu am simţit că trebuie să fac un copil. Dacă soţul meu consideră că nu am fost suficient de iubitoare faţă de el pentru că nu i-am dăruit un copil pentru că aveam creierii varză fiindcă mama m-a trecut prin ce m-a trecut, asta este. Am avut discuţii pe tema asta", a  mai declarat Oana.

Citeşte mai multe despre:   Pepe,   divort,   copil,   proces,   Oana Zavoranu,   declaratii