Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Omagiu în cinstea Prințesei Diana. Dovada că Prințul William și Prințul Harry sunt mereu cu gândul la mama lor

Omagiu în cinstea Prințesei Diana. Dovada că Prințul William și Prințul Harry sunt mereu cu gândul la mama lor

Un articol de: Roxana Mirea - 15 Mai 2020, 22:38
Omagiu în cinstea Prințesei Diana. Dovada că Prințul William și Prințul Harry sunt mereu cu gândul la mama lor sursa Foto: Instagram Monden

Prințul William și Prințul Harry i-au adus un omagiu mamei lor, prințesa Diana. Cei doi frați au revenit la relații mai bune după ce mai multe eveniment i-au determinat să se înstrăineze unul de celălalt. Acum, cu gândul la mama lor, Prințul William a realizat o scrisoare pentru o fundație în onoarea mamei sale, căreia i-a mulțumit public, din partea sa și a Prințului Harry.

 

Omagiu adus Prințesei Diana

 

Prințul William și Prințul Harry pare că s-au împăcat. Relația celor doi s-a destrămat după ce Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au ales să renunțe la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice și, automat, la întatoririle lor.

Putem deduce că cei doi frați au revenit la sentimente mai bune după gestul frumos făcut în onoarea mamei lor, Prințesa Diana. În acest context, Prințul William a realizat o scrisoare pentru o fundație în onoarea mamei sale, căreia i-a mulțumit public, din partea sa și Prințului Harry.

„The Diana Award” este pagina de Instagram făcută în onoarea Prințesei Diana. Aici a fost publicat un mesaj menit să celebreze generația tânără care încearcă să facă o diferență în comunitatea lor locală.

Postarea respectivă este formată dintr-un grup de fotografii cu Prințul William și Prințul Harry, alături de diverși tineri și de scrisoarea lui William.

„Am vrut să vă scriu ca să-mi exprim sprijinul și multumirile față de conducerea, voluntarii și susținătorii fundației The Diana Award”, a scris Prințul William. „Eu și fratele meu apreciem foarte mult munca pe care o faceți ca să stimulați, dezvoltați și sprijiniți tinerii, în special în acest moment de incertitudine”.

Omagiu adus Prințesei DianaPăcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Anul trecut, în noiembrie, Prințul William a organizat un eveniment la Palatul Kensington. În cadrul acestui eveniment au fost invitați 20 de tineri care au primit o distincție pentru efortul depus.

„Am avut destul timp pentru a discuta cu fiecare dintre cei 20 și să le ascultăm poveștile”, a declarat publicației People directorul executiv al inițiativei caritabile The Diana Award, Tessy Ojo. „Unul dintre tineri era din Tanzania și Prințul William a început să-i vorbească în Swahili – iar tânărul a rămas uimit! Nu a fost o singură propoziție. Nu a fost ceva care să fi citit într-o carte. A fost cu adevărat special. Iar acesta le-a mai zis și că: „Mama mea ar fi atât de mândră de voi acum”.

 

Prințul Harry și Prințul William au îngropat securea războiului

 

Ultimele evenimente i-au forțat pe cei doi frați să revină la sentimente mai bune, mai ales dacă ne gândim că tatăl lor, Prințul Charles, a fost infectat cu noul coronavirus. În această situație, Prințul Harry și Prințul William nu aveau cum să nu își vorbească. Pe lângă asta, au mai existat și aniversări de familia.

„Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum iar aceștia păstrează legătura la telefon”, a confirmat expertul regal Katie Nicholl pentru ET. „Au avut nenumarate apeluri video împreună, au sărbătorit aniversările din familie, iar faptul că Prințul Charles nu s-a simțit bine i-a forțat pe cei doi să pună mâna pe telefon și să reia legătura”.

De asemene, se crede că Prințul Harry și Prințul William s-ar fi certat din cauza soțiilor lor, neîțelegerile dintre cele două au luat sfârșit, după cum susține publicația Entertainment Tonight.

 „Cred că ambele părți s-au liniștit acum că toată drama este de domeniul trecutului. Meghan și Harry sunt acum liberi să-și continue viața și Ducele și Ducesa de Cambridge se pot întoarce la viața lor fără să mai existe drame și supărări. Cred că lui Kate și William le este dor de Harry și de Meghan, dar în special cred că aceștia îi simt lipsa lui Harry și faptul că nu mai este aproape”, a continuat Nicholl.

Citeşte mai multe despre:   Printesa Diana,   Prinul William,   Printul Harry