Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Oposumul Heidi a greşit doar o singură predicţie pentru câştigătorii Oscarurilor

Oposumul Heidi a greşit doar o singură predicţie pentru câştigătorii Oscarurilor

Oposumul femelă Heidi, cu privirea încrucişată, a greşit o singură dată când a prezis câştigătorii Oscarurilor, înaintea galei de duminică, alegând filmul „127 de ore” drept câştigător. Acest lucru era destul de improbabil şi Oscarul pentru cel mai bun film a fost obţinut de "The King's Speech". În rest, predicţiile oposumului au fost cât se poate de corecte, pentru celelalte categorii.

Heidi, femela oposum de la Grădina Zoologică din Leipzig, Germania, care suferă de strabism, este celebră pentru prezicerile sale cu privire la Câştigătorii Oscarurilor. Heidi i-a ales câştigători pe Natalie Portman şi Colin Firth pentru cea mai bună actriţă şi respectiv, cel mai bun actor, imaginile fiind difuzate în cadrul emisiunii "Jimmy Kimmel Live".

Oposumul Heidi alege câştigătorii Oscarurilor


“Totul a decurs conform planului. Heidi a stat cât a avut nevoie până să se hotărască, trăgând din când în când chiar şi cate un pui de somn”, a spus Maria Saegebarth, purtător de cuvânt al Grădinii Zoologice din Leipzig. Strategia urmată de Heidi a constat într-un studiu atent, după care a pus pur şi simplu lăbuţa pe câştigător, alegându-l dintre cinci statuete care aveau câte o imagine a nominalizaţilor.

Veniturile obţinute din acest eveniment urmează să finanţeze viitoarele proiecte de dezvoltare ale Grădinii Zoologice din Leipzig, care va fi primi şi o donaţie din partea postului de televiziune ABC, care găzduieşte emisiunea "Jimmy Kimmel Live".

Oposumul Heidi a devenit celebru în Germania după ce poza ei a apărut în tabloidul Bild, în decembrie anul trecut, iar apoi ajuns la statutul de vedetă internaţională, având 320.000 de fani pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Oscar